Annonce
Børkop

Så er der godt nyt til dem, der ikke har fået edb ind med modermælken

Datacaféens hjælpecafé holder åbent tirsdag 7. juli, tirsdag 4. august og tirsdag 1. september. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Børkop: Som de fleste andre steder har dag- og aktivitetscenter Englystparken i Børkop holdt lukket i længere tid på grund af coronavirus. Men nu åbner centret ligeså langsomt for sine aktiviteter.

I de kommende sommermåneder holder Datacaféens hjælpecafé eksempelvis åbent.

Det betyder, at seniorer første tirsdag i juli, august og september igen kan få hjælp til at forstå deres telefon eller bærbare computer. Det fortæller formand Ivan Bloch Sørensen, der regner med, at flere vil lægge vejen forbi centret.

- Hvor skal man ellers gå hen, hvis ens telefon ikke vil ringe op, eller en app er forsvundet? Du skal tænke på, at vores målgruppe ikke har fået edb ind med modermælken, påpeger Ivan Bloch Sørensen.

Datacaféens hjælpecafe holder dermed åbent tirsdag 7. juli, tirsdag 4. august og tirsdag 1. september - i tidsrummet klokken 13-14. Når sommeren er ovre, vil caféen holde åbent hver tirsdag som før nedlukningen. Samtidig begynder flere undervisningsforløb.

- Vi har et forløb i iPad og pc, men de har jo også været lukket ned. I mellemtiden har folk kunnet ringe, men det er der ikke så mange, der har gjort. Vi kan godt lide at se hinanden i øjnene, siger Ivan Bloch Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce