Annonce
Kultur

Så er der masser af 'Toner fra filmen'

Asger Pallesen daglige virke er som organist ved Thyregod og Vester Kirker. Søndag underholder han sammenmed sin hustru Eva med "Toner fra filmen" ved Søndagshygge i Sognehuset. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Annonce

GIVE: Søndag 24. november inviterer Grundtvigsk Forum og Ældre Sagen igen til Søndagshygge i Sognehuset i Give.

Denne gang er det Asger Deibjerg Pallesen, der sammen med sin hustru Eva vil stå for en gang musikalsk underholdning med temaet "Toner fra Filmen".

Sangforedraget præsenterer en stor buket af sange fra især 1930'erne og 1950'erne. Sange, der er skrevet til de gode danske tonefilm. Mange af filmene er mere eller mindre gået i glemmebogen, men vi husker de populære og iørefaldende sange, og mon ikke også de fleste kan nynne med i det mindst på omkvædet.

Kunstnere som Liva Weel, Marguerite Viby og Poul Reichardt skylder stor tribut til datidens store schlagerkomponister som Kaj Normann-Andersen og Sven Gyldmark.

- Min hustru Eva vil synge en perlerække af disse velkendte filmhits, akkompagneret af mig på klaver, fortæller Asger Deibjerg Pallesen, der er organist ved Thyregod Kirke.

- Sammen med musikken vil vi fortælle om dansk films historie, lige fra de første stumfilm i slutningen af 1800-tallet til Morten Koch-bølgen i 50'erne. Vi krydrer vores foredrag med billeder, og der vil blive rig lejlighed for at synge med på de dejlige melodier, fortsætter Asger Deibjerg Pallesen.

Søndagshyggen finder som sædvanligt sted i Sognehuset med start klokken 14. Der serveres kaffe og brød, men der skal betales en entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce