Annonce
Vejle

Så er det slut med PA i det gamle bageri: Et særligt kodeord giver rabat

Susanne Gordon og Kristian Andersen tog et hurtigt smut ud foran butikkens store facadevindue, hvor de har hængt en afskedshilsen op til butikkens faste kunder. Foto: Mette Mørk
P.A. Andersen & Sønner lukkede fredag bagerbutikken i Skyttehusgade, hvor firmaet blev grundlagt i 1899.

Vejle: 120 år, fire måneder og fire dages lokal bagerhistorie fik sin ende fredag klokken 17.

Her lukkede P.A. Andersen & Sønner sin butik i Skyttehusgade, og den genåbner ikke mandag morgen.

Bagervirksomheden, der har flyttet sin produktion fra midtby-gaden til Frostvej i Vejle Nord, har som tidligere omtalt valgt at lukke den bagerbutik, hvor bagerslægtens historie tog sin begyndelse 19. oktober 1899.

Butikken i Skyttehusgade har dog ikke tidligere tiders kundetiltrækning, og derfor kan det ikke længere svare sig at holde butikken i live. Derfor var bagermester Kristian Andersen mødt op i butikken for at følge de første timer af butikkens sidste åbningsdag.

Annonce

Selvfølgelig er det vemodigt at stå her, men hverken min far eller jeg triller tårer over det, for firmaet kører videre, og det er den rigtige beslutning.

Kristian Andersen, bagermester

Ingen tårer i øjenkrogen

- Selvfølgelig er det vemodigt at stå her, men hverken min far eller jeg triller tårer over det, for firmaet kører videre, og det er den rigtige beslutning, fortæller Kristian Andersen.

Afsked tager han ikke med butikkens ansatte, idet Susanne Gordon flytter med P.A. til den nyåbnede butik hos Meny i Horsens, hvor hun skal være teamleder.

- Kunderne skal heller ikke undvære os. Vi har en tidssvarende butik 600 meter her fra med Mad & Brød i Valløesgade. Alle kunder, der siger "Skyttehusgade" i butikken får frem til 1. april 10 procent på købet, som et plaster på såret, nu hvor vi lukker her, siger Kristian Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv og ikke mindst pas på andre!

VB

VB'erne skal nok være klar

Annonce