Annonce
VB

Så har sidste mand forladt skadeslisten hos VB

Tobias Mølgaard sad ude på grund af en skadet fod, men nu er han tilbage i fuld træning. Arkivfoto: Ole Nielsen
Tobias Mølgaard er tilbage i fuld træning, og Jacob Schoop kom fint igennem sine første 37 fodbold-minutter siden fiberskaden.

Vejle: Onsdag forlod Tobias Mølgaard som sidste mand skadeslisten hos Vejle Boldklub.

Torsdag deltog han i træningen på lige fod med holdkammeraterne, og for første gang i mere end en måned sendte træner Constantin Galca en fuld trup på træningsbanen, hvis der ses bort fra et par marginal-spillere i form af Lucas From (ude på ubestemt tid med en hofteskade) og Wang Zhenao (genoptræner i Kina).

De skadede er retur, og det samme gælder den håndfuld spillere, som på de seneste var af sted på opgaver med diverse landshold.

Tobias Mølgaard kom for et par uger siden mod Viborg galt af sted med sin ene fod, og det kostede ham en længere pause. Onsdag tog han sig i løbetur, og da foden efterfølgende makkede ret, deltog han torsdag i træningen.

- Nu bliver der forhåbentlig ikke mere med den fod, og hvis træneren får brug for mig, regner jeg med, jeg kan spille på søndag, siger Tobias Mølgaard.

Annonce
Nu bliver der forhåbentlig ikke mere med den fod.

Tobias Mølgaard

Schoop mangler det sidste

Jacob Schoop gjorde comeback i tirsdagens pokalkamp mod Vendsyssel, efter han sad ude i en måneds tid på grund af en fiberskade i sin ene læg. Schoop kom på banen med cirka en halv time igen, og inklusiv hele syv minutters tillægstid blev det til 37 minutters fodbold.

- Det gik fint, og siden har jeg trænet uden problemer, siger Jacob Schoop.

Derfor melder han sig også klar til søndagens opgør.

- Når jeg ikke har spillet kamp i en måned, mangler der stadig lidt, men det kommer kun, hvis man spiller, siger VB-anføreren.

Gundelund nåede pokalkampen

VB havde fem spillere fra førsteholdstruppen af sted på landsholdsopgaver, og de kom alle retur i fin forfatning.

Viljormur Davidsen spillede to EM-kvalitikationskamp med Færøerne, og det blev til nederlag på 4-0 mod både Sverige og Spanien.

Ylber Ramadani spillede hele kampen, da Albanien ude tabte til Frankrig i EM-kvalifikationen med 4-1, mens han så hele kampen fra bænken, da albanerne hjemme vandt 4-2 over Island i en kamp, som ligeledes gjaldt en billet til EM i 2020.

Arbnor Mucolli spillede to kampe for Albaniens U21-landshold. Albanerne tabte 4-0 mod Frankrig i en venskabskamp, og det blev ligeledes til et 4-0-nederlag i en EM-kvalifikationskamp mod Østrig.

Malte Amundsen spillede et kvarter, for det danske U21-landshold i en venskabskamp mod Ungarn, mens han så hele kampen fra bænken, da landsholdet vandt 2-1 over Rumænien i en EM-kvalifikationskamp.

Desuden deltog Thomas Gundelund i en turnering på Falster med U19-landshold. Den turnering sluttede mandag, og derfor var den 17-årige midtbanespiller allerede dagen efter retur og med i pokalkampen i Hjørring.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Villaer ryddet for designervarer

Annonce