Annonce
Vejle

Tabt flamingo og manglende afstand skabte fire motorvejsuheld lige efter hinanden

Arkivfoto: Michael Bager
Det var ikke regnvejrets skyld, at der tirsdag klokken 14 skete flere uheld på Østjyske Motorvej. Det var bilisternes manglende evne til at holde afstand, lyder det fra politiets vagtchef.
Annonce

Hornstrup/Hedensted: To kvinder måtte køres med ambulance til skadestuen efter et uheld på Østjyske Motorvej mellem Hedensted og Hornstrup tirsdag klokken 13.59.

Ulykken skete i forbindelse med, at der lå flamingo på motorvejen, hvilket fik trafikken til at stoppe. Herunder også en 57-årig kvinde fra Kolding. Det var en bagvedkørende bilist dog ikke opmærksom på, hvorfor hun - en 24-årig kvinde fra Horsens - påkørte hende.

Ifølge Sydøstjyllands Politi skulle parterne ikke været kommet til skade under sammenstødet, men alligevel blev de fragtet til nærmere undersøgelse.

Uheldet betød, at hastigheden blev reduceret på motorvejen i kombination med, at det også regnede.

Afledt heraf skete der yderligere følgeuheld kort efter hinanden, hvor i alt seks biler var impliceret.


Jeg vil kraftigt opfordre til, at man holder den fornødne afstand, især i regnvejr.

Jørn Bystrup, vagtchef


- Og det er altså ikke vejrets skyld. Det er bilisterne, der ikke holder afstand, siger vagtchef Jørn Bystrup, og fortsætter:

- Jeg vil kraftigt opfordre til, at man holder den fornødne afstand, især i regnvejr, fordi éns bremselængde bliver forøget.

Ved 15-tiden var der fortsat kun en enkelt farbart spor, men politiet har ikke oplysninger om, hvor længe oprydningsarbejdet pågik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nogle er mere lige end andre

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce