Annonce
112

Så holdt der pludselig en bil halvt inde i stuen - og i genbrugsbutikken

En kvindelig bilist skulle finde noget vand i bilen, men mistede i stedet herredømmet og kørte ind i et bindingsværkshus langs Vardevej. Privatfoto
Mandag aften mistede en 54-årig kvinde herredømmet over sin bil. Det endte mest galt for det hus, hun ramte. I Brejning gik det også helt galt for en 45-årig mand.

Vejle/Brejning: En 54-årig vejlensisk kvinde kørte mandag aften omkring klokken 20 ad Vardevej i østlig retning, da hun blev tørstig og ville tage noget vand, som lå i bilen.

Det bevirkede, at hun pludselig mistede herredømmet over køretøjet, som foretog et skarpt højresving og påkørte et bindingsværkshus.

- Naboen ringede og anmeldte, at en kvinde var kørt ind i huset, så bile holdt halvt inde i stuen, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Og dette kan indsatsleder Erik Eg bekræfte. Han kom til stedet omkring klokken 20.20 efter at have fået melding om fare for sammenstyrtning.

- Bilen havde først væltet en mur og var så kørt igennem væggen til stuen, fortæller indsatslederen.

Annonce
Der var fare for sammenstyrtning, da bilen havde ramt det gamle bindingsværkshus på Vardevej. Privatfoto

Huset måtte stives af

Kvinden blev tilset af ambulancefolk på stedet, men havde ingen skader.

Det samme kunne man desværre ikke sige om huset, som er et gammelt bindingsværkshus.

Indsatsleder Erik Eg kiggede på huset og vurderede, at bilen ikke kunne trækkes ud, uden at huset blev afstivet først. Ellers var der fare for, at huset ville styrte sammen.

Derfor blev et følgeskadeservicefirma tilkaldt for at sætte afstivere op, hvorefter bilen blev trukket ud, og husets facade blev lukket af.

Der var ingen hjemme i huset, da uheldet skete, men huset ejer kom senere til stedet.

Politiet oplyser, at der ikke var alkohol involveret i uheldet.

Tog fejl af speeder og bremse

En 45-årig mand fra Børkop var heller ikke påvirket, da han bragede ind i butiksruden hos genbrugsbutikken på Brejning Søndergade.

Det skete klokken 20.15 mandag aften.

Manden forklarede efterfølgende til politiet, at han havde taget fejl af bremse og speeder. Det resulterede altså i, at han kørte ind i ruden.

- Bilen holdt inde i ruden, da politiet kom frem. Vi har optaget rapport på episoden, og der er udvekslet forsikringsoplysninger mellem parterne, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Bilen var tirsdag morgen fjernet fra ruden i genbrugsbutikken i Brejning. Foto: Jørgen Flindt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bil fik knust ruden

Annonce