Annonce
Kultur

Så kan du godt begynde at juble: Vejle Musikteater melder klar til Rock i Byparken

Mette Kier, direktør i Vejle Musikteater, regner med at der bliver plads til 5000 per koncert, når man igen afvikler Rock i Byparken. Med hensyn til sikkerheden har teatret kigget mod udlandet, og man får også hjælp fra  Eventconsult og Peter Tanghus. Arkivfoto: Leif Baun
Teatret kigger mod udlandet for at afvikle de tre koncerter så sikkert som muligt. Rock i Byparken får også hjælp fra Eventconsult og Peter Tanghus.

Vejle: Er du til sommeraftener, kolde fadøl og god musik?

Så kan du godt begynde at glæde dig: Vejle Musikteater er klar til Rock i Byparken til august.

Datoerne bliver fredag 13. august, fredag 20. august og fredag 27. august, og som sædvanlig bliver det med to navne på scenen per aften.

Annonce

- Rock i Byparken er en af hjørnestenene i vores årlige koncertprogram, og vi glæder os til at byde musikerne velkommen tilbage på scenen i Byparken - og især til at kunne byde publikum velkommen tilbage, siger Mette Kier, direktør i Vejle Musikteater.


Rock i Byparken er en af hjørnestenene i vores årlige koncertprogram, og vi glæder os til at byde musikerne velkommen tilbage på scenen i Byparken,

Mette Kier, direktør i Vejle Musikteater


- Vi regner med, at der bliver plads til 5000 publikummer per aften, men intet er endnu afgjort, siger Mette Kier.

I skrivende stund, fredag morgen, er den seneste melding, at det udendørs forsamlingsloft helt afskaffes fra 11. juni. Og det lover i al fald godt for Rock i Byparken.

Sikkerheden i top

- Vi har kigget mod udlandet, for at Rock i Byparken kan leve op til alle tænkelige sikkerhedsforanstaltninger, når det gælder at sikre vores publikum mod covid-19. Vi har her set mod Holland og USA for at tage ved lære. Her bliver publikum inddelt i sektioner, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger - og med egne barer, boder og toiletvogne. Sikkerheden betyder alt for os som arrangører, og derfor kan man også forestille sig, at vi deler publikum ind i sektioner, siger Mette Kier.

Direktøren understreger samtidig, at man også har allieret sig med Eventconsult og Peter Tanghus med hensyn til sikkerheden.

Annonce

2500 partoutbilletter solgt

Lige nu er der solgt 2500 partoutbilletter på forhånd, i form af billetter fra sidste års aflyste koncerter, som publikum har valgt at beholde.

- Både de optrædende og vi som arrangører er klar til at gå langt for, at det lykkes at gennemføre koncerterne, siger Mette Kier.

Hun understreger, at Vejle Musikteater også er gearet til at skulle tjekke publikum for et gyldigt coronapas, om folk er vaccineret, eller har en negativ coronatest.

Mette Kier regner med at kunne præsentere navnene til Rock i Byparken i begyndelsen af næste uge.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Vejle Boldklub

Lørdag hyldes de gamle helte på Vejle Stadion for en af de helt store præstationer i klubbens historie

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Erhverv For abonnenter

Good Food Group taber millioner: Krigen i Ukraine har afskåret Vejle-virksomheden fra to vigtige varer

Kultur

Pludselig modtog René et afskedsbrev med særlig besked til ham: 'Sofie' er hovedinspirationen til hans bøger - og få måneder før udgivelsesdag begik hun selvmord

Annonce