Annonce
Læserbrev

Så slap katten ud af sækken: Jeg savner lokalpolitik

Annonce

Læserbrev: 22 måneder, så er der kommunalvalg næste gang, og meget vand kan løbe gennem åen inden da, men....

Jeg savner lokalpolitik og føler mig faktisk godt tilpas i det politiske miljø - og ikke mindst i dialogen med borgerne, erhvervsvirksomhederne og de mange ansatte i kommunen.

Hvorfor stoppede du så tilbage i august 2018? Det gjorde jeg i respekt for den demokratiske proces og det mandat, jeg var blevet tildelt - jeg ville stå med et tårnhøj fravær, hvis jeg havde fastholdt min plads.

Jeg har lært meget i de knap fem år, jeg var med, men bestemt også i tiden siden ved at få det hele lidt på afstand.

Politik er for mig hjerteblod og bør drives af mennesker med en passion. Kæmpe respekt for mennesker, som melder sig som frivillig i foreningsarbejde - her går de ind i sagen som de individer, de er, og med de egenskaber og evner, som de hver især besidder.

Lokalpolitik er for mig ikke partidisciplin, topstyring og med reference til, hvad et parti gør på de landspolitiske linjer. Respekt for, at alle har et politisk ståsted, er bestemt intakt.

Lokalpolitik drejer sig for mig om de bedste betingelser for erhvervslivet, de mange ansatte i kommunen, god og fair beholdning af alle borgere - høj som lav, ung som ældre, med eller uden skavanker. Dette skal så ske i et miljø, hvor de valgte kan tale frit ud fra deres egne synspunkter og holdninger.

Derfor vil jeg bruge 2020 på at forsøge at samle opbakning til en tværpolitisk liste i et "Lokalpolitisk Forum" med højt til loftet, og som gerne skulle være repræsentativt for hele kommunen.

Vil du med - i frontlinjen eller som støtte omkring noget organisatorisk - hører jeg meget gerne fra dig.

Ulrich Kristensen, her på valgaftenen i 2017. Foto: John Randeris
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce