Annonce
Debat

Så tager vi da en tørn mere - men trætheden har meldt sig

Chefredaktør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad.
Vi har lanceret noget nyt på vores site, vafo.dk

Mon ikke vi var mange, der følte, at coronatrætheden for alvor meldte sig, da det i ugens løb blev meddelt, at restriktionerne forlænges til et stykke ind i februar.

Men vi tager en tørn mere. Og går man rundt i Vejle er det nemt at se, at folk tager restriktionerne alvorligt. Og det skal vi selvfølgelig. Det er jo vejen til, at vi igen kan leve et frit liv, se venner, gå til koncerter og meget mere.

Avisen følger corona-udviklingen tæt, ingen tvivl om det. Måske har du lagt mærke til, at vi på vafo.dk jævnligt har en live-blog, markeret med rødt, der løbende opdaterer de dage, der er mange corona-nyheder.

For ganske nylig har vi lanceret en lignende liveblog om et helt andet emne, nemlig trafik og politi. Her kan du fra morgen til aften blive opdateret om kø på motorvejen, trafikulykker, snevejr og skybrud. Bloggen følger beredskabets og politiets indsats tæt - fra brande og oversvømmelser til anholdelser, sigtelser og kriminalsager, der kommer for retten i det sydøstjyske område.

Kig med, hvis du vil vide, hvad der sker.

Og så til ugens anbefalinger.

Kamp om morgentog

 Arriva har overtaget Vejle-Struer-driften, og fjernet nogle populære morgenafgange. Arkivfoto: Vigand Rasmussen.

I Vejle er man sure over, at Arriva, som har overtaget togdriften mod Struer, har fjernet et par ellers populære morgenafgange. Det har tvunget Vejle Kommune til at måtte indføre en togbus.

Læs mere her.

Vil kæmpe for legeplads

Mina Incikli får nu politisk støtte til at bevare Byg og Leg, hvor den niårige pige altid har holdt af at komme. Men fristedet er nedrivningstruet på grund af regeringens ghettoplan. Foto: Torben Juhler

Vi fortalte i sidste uge om kampen for at bevare Byg og Leg på Nørremarken. Siden har flere politikere meldt sig med en redningsplan.

Det kan du læse her og her.

MeMu tjente penge - trods corona

MeMu tjente penge i et år, der ellers var præget af pandemien.

Vejles Michelin-restaurant, MeMu kunne - trods corona - præsentere et regnskab med overskud.

Læs om det her.

Vejlensere skal dømme i Støjberg-sag

Tidligere folketingsmedlem Karen Klint og tidligere byrådsmedlem i Vejle, Gert Eg, skal være med til at dømme i i sagen mod Inger Støjberg. Her fotograferet fra et politisk møde i 2015, hvor blandt andet Lars Løkke Rasmussen, deltog.   Arkivoto: Angelina Owino

Folketingspolitikeren Inger Støjberg skal som bekendt for en rigsret. Og to vejlensere skal være med til at dømme hende.

Læs det her.

Første stik med ny vaccine

Første dag med åbent i vaccinationscenteret i Vejle. Over middag blev de første Moderna-vacciner givet på dansk jord. Foto: Mette Mørk

Vejle blev landskendt torsdag, da det var her, at det første stik med den nye vaccine blev givet. Vi var med - og du kan læse om det her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give

Corona sender 45 elever og 9 lærere hjem

Sport

OL-billetter på spil i Vejle

Annonce