Annonce
Erhverv

Sådan åbner hallerne i Give

Centerleder Martin Schmidt (tv.) og GISKs formand Michael Egsgaard er nu klar til at åbne for indendørs idræt i Give. Foto: Jim Hoff
Ikærhallen åbner op allerede tirsdag med visse restriktioner, mens Søndermarkshallen foreløbig ikke vil åbne op. Ikærhallens Sports Café vil kun være åben i begrænset omfang.

GIVE: GISK og centerleder Martin Schmidt har offentliggjort en foreløbig genåbningsplan for hallerne i Give efter et regeringen og sundhedsmyndighederne har givet et slags lysegrønt for genåbning

- Vi skal nu i gang med at arbejde på at skabe en god genåbning for alle, og for at det skal lykkes, skal vi have masser af positivt medspil fra vores mange forskellige brugere, siger Martin Schmidt og fortsættet:

- Det betyder, at man skal blive hjemme, hvis man har tegn på luftvejsinfektioner: Hoste, forkølelse, smerter i muskler og led, som ikke er relateret til træning. Nys/host i ærmet og brug håndklæde til at tørre sved af panden. Når du kommer bedes du holde en passende afstand til de andre medtrænende. Skal du hilse, så gør det med en Corona-albue hilsen eller en ”fodhilsen”.

Han kan oplyse, at hallerne åbner efter følgende model: Ikærhallen åbner tirsdag den 9. juni. Her vil hoveddøren igen være åben. Det er ikke tilladt at tage ophold i fællesarealerne.

Omklædnings faciliteter vil være aflåst. Der vil være åben passage om til Kom & Træn.

Fra kl. 10.00, vil billard/pool bordene vil igen kunne anvendes på eget ansvar.

Onsdag 10. juni fra kl. 16.00 vil Ikærhallen samt aktivitetslokalet åbne op for aktiviteter ud fra de idrætsspecifikke retningslinjer samt retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Omklædningsfaciliteter vil være aflåst

Søndermarkshallen vil i den næste periode være lukket for idræt, og Ikærhallens Sports Café er kun åbent i begrænset omfang.

Al booking af haller sker via Martin Schmidt.

- Vi opdaterer løbende og åbner selvfølgelig op for mere, når det er muligt. Vi glæders os til at se jer i hallen igen. Derudover er det vigtigt at understrege, at vi tager forbehold for eventuelle ændringer i retningslinjerne, siger Martin Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce