Annoncørbetalt indhold

Sådan øger du din boligs værdi

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du overfor at skulle sælge din bolig, har du selvfølgelig interesse i at få mest muligt for den. Derfor kan du med fordel arbejde på at øge din boligs værdi, inden du sætter den til salg. Det behøver ikke at koste dyrt og være besværligt, faktisk kan relativt simple ting bidrage til, at din bolig bliver meget mere værd. I denne artikel får du tre gode råd til, hvordan du relativt nemt kan øge værdien af din bolig.


Annonce

Få indlagt fiberbredbånd

Et stigende antal danskere arbejder hjemmefra eller bruger internettet i deres fritid, for eksempel til gaming. Derfor ønsker mange boligkøbere også at bo et sted, hvor de kan få en ordentlig internetforbindelse. At få indlagt fibernet og bredbånd priser er lavere end hvad de fleste forventer. Så hvis du ikke allerede har fået indlagt fiberbredbånd, er det en god investering at gøre, specielt hvis du ønsker at sælge din bolig. For et større antal købere betyder det meget, at de i deres hjem har en stabil internetforbindelse, som er fremtidssikret og billig. Det betyder også meget at have en internetforbindelse, hvor hele familien kan bruge internettet på samme tid, uden at forbindelsen bliver belastet.


Få slebet gulvet

Er trægulvet ridset, plettet og grimt at se på, har det en stor betydning for det samlede indtryk af din bolig. Det kan derfor være en rigtig god idé enten at slibe og efterbehandle gulvet selv, hvis du har mulighed for det, eller at få en professionel til at udføre arbejdet for dig. At bevare de gamle gulve frem for at skifte dem ud gør, at du får et gulv, som passer til boligens stil og æstetik. Samtidigt er det i mange tilfælde billigere end at købe og lægge et helt nyt gulv. Din bolig fremstår langt bedre, hvilket kan øge boligens værdi og samtidigt sikre dig et hurtigere salg.


Ryd op og ud

Er din bolig rodet eller generelt fyldt med mange pyntegenstande, ting og møbler, kan det blive svært for køberen at se sig selv bo i boligen. Køberen kan bedre mentalt forestille sig at bo i dit hjem, hvis der er færre af dine ting. Møblerne og pyntegenstandene tager derudover pladsen, så din bolig rent faktisk ser mindre ud og mørkere ud, end den egentlig er. Fjern derfor så mange ting, som du kan, uden at det i stedet resulterer i, at boligen ser tom og forladt ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.