Annoncørbetalt indhold

Sådan bliver du selvforsynende

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At være selvforsynende på de fleste områder i livet, er blevet en ny trend som rigtig mange mennesker er hoppet med på. I dag bliver mange af vores fødevarer behandlet med alle mulige slags kemikalier og processer, som vi ikke ved hvordan vil påvirke fremtidige generationer. Vi er hurtige til at implementere nye og fascinerende måde at producere forskellige produkter på, men vi er ikke altid så gode til at have de langsigtede konsekvenser med i ligningen. Overvejer du at blive selvforsynende, så er denne artikel til dig.

Køb en kolonihave

Annonce

En kolonihave kan være en god kilde til at forsyne sig selv, mange forskellige slags grøntsager, frugter og bær. Fordelen ved at gro selv, er selvfølgelig at man kan vide sig sikker på, at de færdige grøntsager, frugter og bær, er så naturlige som overhovedet muligt, og er fri fra at have være behandlet med forskellige typer kemikalier og alle mulige andre tilsætningsstoffer, som ikke nødvendigvis er gode for kroppen.

Køb et drivhus

Et drivhus er en anden god kilde, til at gro sine egne afgrøder. Et drivhus har den fordel, at grøntsagerne, frugter, bær og planter, er beskyttet fra vind og vejr, og kan gro i fred, uanset hvordan vejret er udenfor. I et drivhus kan man også gro flere forskellige typer afgrøder, som måske ikke ville klare sig så godt ude i den danske natur. En anden fordel er, at man kan installere forskellige systemer til automatisk vanding af afgrøderne. På den måde kan man vide sig sikker på, at ens frugter, grøntsager, planter og bør, altid får det vand de skal have, og man skal ikke bekymre sig om at komme til at glemme at vande dem.

Find en partner

At blive selvforsynende er som sagt blevet et mål for mange. Det kan derfor være en rigtig god idé at alliere sig med en, eller flere, som har det samme syn på selvforsyning, som en selv. Ved at være flere har man også flere ressourcer til rådighed, både økonomisk og praktisk, der gør at man kan dyrke flere afgrøder, på et større areal, end man kan selv. Det kan også være at man kender en bondemand, som er villige til at udleje en del af sin mark, eller måske en hel mark, til formålet. De fleste landmænd sælger deres afgrøder, så hvis du lejer marken og de så stadig får penge ind den vej, kan det være win/win for begge parter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.