Annoncørbetalt indhold

Sådan får du mere tryghed i hverdagen

Vi lever i dag i en globaliseret og kompleks verden, der let kan føles uoverskuelig og utryg.

Dette indhold er sponsoreret

Der er de store bekymringer som for eksempel klimaforandringer, og så er der hverdagens bekymringer om alt fra et stresset arbejdsliv til frygten for sygdom eller hjemmerøveri. Tryghed er altafgørende for, at vi kan leve vores liv fuldt ud uden at føle os begrænsede.

Ordet tryghed har generelt to betydninger. Det kan både dække over, at vi føler os rolige og afslappede og har tillid til, at andre beskytter os og tager sig af os. Det kan også betyde, at vi rent praktisk er sikre og uden for fare. Tryghed som begreb har altså både en subjektiv og en objektiv dimension. Uanset hvilken form for tryghed der er tale om, er det vigtigt, at vi gør, hvad vi kan for at skabe en så tryg hverdag som muligt, så vi kan bruge vores energi på det, der er vigtigt for os. I denne artikel får du derfor konkrete råd til, hvordan du skaber mere tryghed i hverdagen.

Investér i privatalarm til dit hjem

Vores hjem er det sted, vi gerne skal føle os trygge og sikre. Det er den base, hvor vi kan være 100% os selv og føle os beskyttet. Desværre ligger Danmark helt i toppen over antal indbrud i private hjem pr. indbygger om året i Europa. Indbrud er noget af det mest intimiderende, vi kan blive udsat for, og det er en trussel mod både vores objektive og subjektive tryghedsfølelse. Tanken om fremmede, der har rodet rundt i dine privat gemmer og måske er smuttet afsted med værdifulde ejendele, er frygtelig. Endnu værre er det, hvis du skulle være så uheldig at stå ansigt til ansigt med en indbrudstyv, mens du er hjemme.

Flere og flere danskere vælger at få installeret en privatalarm, så de kan føle sig mere trygge. Med en alarm er du både sikret, når du er hjemme, og når du er ude af hjemmet. Find din privatalarm hos Verisure.dk, og oplev, hvordan du igen kan føle dig tryg i dit eget hjem. En privatalarm overvåger nemlig dit hjem døgnet rundt og beskytter dig både mod indbrud og brand. Når du investerer i en privatalarm gennem Falck Alarm, får du sikkerhed og tryghed i høj kvalitet. Læs om Verisure og Falck Alarms samarbejde her, og bliv klogere på, hvordan samarbejdet har styrket udviklingen af deres alarmteknologi.

Opbyg trygge relationer

Betryggende relationer er vigtige for vores følelse af tryghed – det vil sige vores subjektive tryghedsfølelse. Nærværet med andre mennesker skaber i sig selv tryghed, fordi vi ser andre mennesker som nogle, der kan hjælpe, hvis der skulle ske noget. Når det kommer til tryghed i hverdagen, er det en god idé at pleje dine forhold til venner, familie og folk i dit netværk. Det er guld værd at have nogle tætte relationer til mennesker omkring dig, som du ved, at du altid kan gå til, hvis du føler dig utryg. Og husk så rent faktisk at bruge dine venner og familie. De vil helt sikkert kunne forstå dine bekymringer, for utryghed er en universel følelse, vi alle oplever indimellem i større eller mindre grad.

Spring ikke lægebesøget over

Et sidste lavpraktisk råd er gå til lægen, når du føler dig utryg i forhold til dit helbred. Hellere komme en gang for meget end en gang for lidt. Især mænd har tendens til at undgå og udskyde lægebesøg, men det kan i sidste ende have fatale konsekvenser. Det kan for eksempel være, at du har opdaget et modermærke, der ser lidt mistænkeligt ud. Du bliver måske ved med at sige til dig selv, at det nok ikke er noget, men alligevel går du med en bekymring og en følelse af utryghed. Hellere komme afsted og få det tjekket, hvad enten det er et modermærke, udslæt eller noget helt tredje.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.