Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du den bedste VPN-udbyder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med et øget fokus på internet- og datasikkerhed, så er markedet for en VPN-forbindelse vokset, og efterspørgslen det samme. Årsagen til dette skal findes i, at vores moderne verden langsomt digitaliseret, hvorfor majoriteten af vores private data befinder sig online samt kilder til underholdning. Ved at anskaffe sig en VPN-forbindelse, så kan man reducere risikoen for datatyveri. I forbindelse med underholdning, så kan en VPN-forbindelse ligeledes låse op for ellers regionalt indhold. I nedenstående giver vi et bud på, hvordan du finder den bedste VPN til dine behov.

Hvad er VPN?

Annonce

En VPN kan optræde i forskellige afskygning, men kommer oftest som et program eller applikation, der forbindes til internettet. Når denne VPN er forbundet, så vil man som privatperson eller virksomhed kunne benytte sig af internettet på en mere sikker og privat måde. Det skyldes at ens internettrafik, når man anvender en VPN, bliver krypteret, hvilket betyder at din pågældende internetudbyder og potentielle hackere ikke kan spore og følge med i din aktivitet på internettet.

Få adgang til regionalt låst indhold

Foruden øget datasikkerhed, så kan man gennem en VPN-forbindelse også få adgang til indhold på adskillige streamingtjenester, der ellers er begrænset til specifikke landegrænser. På streamingtjenesten Netflix, er indholdet eksempelvis nyere og opdateres hyppigere på den amerikanske side. Ved at benytte sig af en VPN-forbindelse, så kan man som bosiddende i Danmark få adgang til den amerikanske version. Det samme gør sig gældende, hvis man er ude at rejse, og gerne vil tilgå de danske streamingtjenester og kanaler.

En sikker forbindelse med VPN

Processen bag krypteringen af data foregår således, at når man har en aktiv VPN-forbindelse, så sendes al ens internettrafik gennem en sikker server. Det betyder med andre ord, at når du besøger en hjemmeside, så vil det ikke være din enheds IP-adresse, der bliver gemt på serveren, men IP-adressen på den server, du gennem din VPN-forbindelse er koblet op på. Din aktivitet på nettet vil derfor ikke kunne spores tilbage til dig, fordi du ikke kan identificeres på IP-adressen. Derfor kan man med fordel vurdere en VPN-udbyder på, hvor mange servere de har adgang til, og hvor hyppigt disse servere skiftes. Dette kan nemlig have betydning for sikkerheden af den pågældende VPN-forbindelse, hvor der naturligvis er nogle der er mere sikre end andre.

Vær også opmærksom på følgende

Foruden de i forvejen nævnte fordele, så kan man med fordel også være opmærksom på følgende kriterier, når man vælger en VPN-udbyder. Først og fremmest kan man vurdere, hvor mange penge man ønsker at betale for en VPN-forbindelse. Som oftest det de bedste VPN-udbydere også dem, hvor abonnementet er dyrere end gennemsnittet. Derudover skal man overveje, hvilke enheder VPN-forbindelsen er kompatible med. Ønsker man en sikret internettrafik på både sin computer, mobil og tablet, så vil det være fordelagtigt at finde en udbyder, hvor dette er muligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.