Annoncørbetalt indhold

Sådan fungerer et cloudbaseret økonomisystem

Leder du efter et komplet økonomisystem til din virksomhed, eller er du blot interesseret i at læse mere om, hvad termen præcist dækker? I artiklen kan du få et overblik over, hvordan et økonomisystem virker, og hvordan et cloudbaseret system kan gavne din virksomhed.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Et økonomisystem er en betegnelse for et system, du bruger til at administrere din virksomheds aktiviteter inden for økonomi og relaterede områder. Hos Uniconta dækker det udover de generelle økonomifunktioner, debitor, fakturering og kreditor, også over CRM, projektstyring, logistik samt ordre- og lagerstyring. Økonomisystemet kan tilpasses din virksomhed, så du kan vælge de komponenter, der passer til den løsning, du er på udkig efter.

Sådan virker det cloudbaserede økonomisystem

Et cloudbaseret økonomisystem er baseret på teknologi, der gemmer din data i skyen. Det sikrer, at alt data bliver synkroniseret på tværs af alle dine enheder, og der bliver taget backup, uden du selv skal gøre noget. Det står i kontrast til et klassisk økonomisystem, hvor du gemmer filerne lokalt på din harddisk eller på din virksomheds server.

Et cloudbaseret system sikrer dig derimod, at du får maksimal effektivitet og udbytte af din tid. Der er ikke nogen filer til at sløve arbejdsprocessen ned, og du behøver ikke bekymre dig om at miste filer ved et eventuelt nedbrud i jeres IT-infrastruktur.

Hvad er specielt ved et økonomisystem fra Uniconta?

Unicontas komplette økonomisystem er cloudbaseret, hvorfor al data bliver gemt og bearbejdet i skyen. Det sikrer et hurtigt og fleksibelt system, der giver dig større brugervenlighed og mere effektivitet.

Du bliver ikke påvirket af et langsomt program, men får i stedet alle de fordele, som en lagring i skyen giver. Derudover kan du integrere økonomisystemet i dit nuværende IT-setup, da det er baseret på Microsoft-teknologi og derfor designet til at indgå i et eksisterende setup. Det er også nemt at importere eksisterende opsætning fra C5, NAV eller e-conomic.

Eftersom programmet kører via cloudbaseret teknologi, kan du bruge det på tværs af dine enheder, der alle bliver opdaterede med den seneste data. Det sikrer dig smidighed og fleksibilitet for en arbejdsdag med større effektivitet.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.