Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du din bolig mere værd

Som husejer kan der være mange bekymringer i baghovedet, og det er samtidigt vigtigt, at man har en god opsparing i tilfælde af, at der er noget, der går i stykker.

Dette indhold er sponsoreret

Har du et ønske om at gøre din bolig mere værd, men er du i tvivl om, hvordan det kan gøres, så kan du få inspiration og gode råd til netop det her.

En masse småting der skal fikses kan nedsætte værdien

Jo flere småting der skal fikses, jo lavere værdi har boligen. Har du eksempelvis et ønske om at sælge din bolig, kan potentielle købere bliver skræmt over den lange to-do liste. Når tingene løber op, kan det blive dyrt at lave, og derfor er det vigtigt, at man løbende sørger for at renovere, forbedre og vedligeholde.

Sørg for at huset og haven er indbydende, ryddeligt og præsentabelt

Jo bedre man passer på sit hus og sin have, jo flere penge kan man også få for det, hvis man har et ønske om at sælge. Det giver god mening, og vedligeholdelse er derfor et nøgleord, når man er husejer. Det tager ikke lang tid, hvis man blot regelmæssigt sørger for, at der ikke er store ting, der skal fikses, der bryder helheden.

Det er altid en god idé at renovere til det bedre

Når der skal renoveres, er det en god idé, at du renoverer til det bedre og ikke blot til samme niveau. På den måde sikrer du, at du konstant er med til at forhøje værdien på boligen, uden at dine penge bliver investeret forgæves. Skal vinduerne eksempelvis skiftes, kan det være en god idé at vælge nye og energirigtige vinduer og så videre.

En altan i aftensolen kan også gøre noget ved værdien af boligen

Det kan lyde for godt til at være sandt, men den er god nok. Vælger du at investere i en altan til 1. sal, som får aftensolen, så er det noget, som trækker værdien op. Ikke nok med at man har muligheden for at komme ud, så får man muligheden for at sidde ude om aftenen hele sommeren og nyde de lange sommerdage.

Få hjælp af venner og familie

Har du nogen i din familie, der har en uddannelse indenfor håndværkerfaget, kan det være en god idé at søge hjælp hos dem. På den måde er du sikker på, at resultatet af projekterne bliver efter bogen, og at det kan være med til at værdisætte din bolig. Eventuelt kan flere hænder også færdiggøre et projekt hurtigere.

Lav ingen store renoveringer i stærke farver

Når man skal sælge sin bolig, er der bedre chancer for et salg, hvis hr. og fru. Danmark føler, at de kan bo i huset uden de store ændringer. Derfor er det kun en fordel, hvis du vælger at renovere i neutrale farver, som passer ind i enhver indretningsstil. Man har selv muligheden for at pifte boligen op med farver, hvis man godt kan lide det, og hvis det er den vej, man ønsker at gå med indretningen.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.