Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du dit hjem med Wallstickers

De flest mennesker kender det med, at de gerne vil have deres hjem til at se ordentlig ud

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange måder, hvorpå man kan få sit hjem til at se ordentlig ud. Der findes alt lige fra plakater til fototapet, skulpturer og wallstickers. En af de smarte måder at indrette sit hjem er med wallstickers. Wallstickers er et slags stort klistermærke, som du klister direkte på væggen, der hvor du gerne vil have det. Det er desuden en nem og hurtig måde at få udsmykket ens hjem. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du indretter dit hjem med wallstickers, læs med her.

Værd at overveje

Inden du begynder at klistre hele dit hjem til med wallstickers, er der et par ting du bør overveje. Først og fremmest bør du overveje, om malingen på dine vægge kan holde til at man hænger wallstickers op på dem. Når du har tjekket om de kan det, bør du overveje hvilke rum wallsticker skal være i, da udvælgelsesprocessen bliver meget hurtigere, hvis du præcis ved, hvad du går efter. Og når du så er i gang med at udvælge wallstickers, bør du overveje nøje, om de valgte stickers er nogle, du ikke bliver trætte af.

Personlige wallstickers

Der findes mange forskellige typer af wallstickers, men hvis du gerne vil gøre dit hjem mere personlig, kan det være en ide med personlige wallstickers. På hjemmesider som Sohu-shop er det nemlig muligt at designe dine egne personlige wallstickers, hvor du kan få lige netop det motiv du ønsker. Du kan eksempelvis få din families navne op på væggen, dine børns fødselsdag eller noget helt tredje. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, hvis du gerne vil have personlige wallstickers i dit hjem. De personlige wallstickers er desuden en nem og hurtig måde at gøre dit hjem lidt mere personligt.

Wallstickers til børneværelset

En anden måde, hvorpå man kan bruge wallstickers til indretning, er i børneværelset. Der findes utrolig mange forskellige typer af wallstickers til børneværelset. Der findes alt lige fra de søde dekorative wallstickers til de mere lærerige wallstickers, som kan skabe samtaler med dit barn og lære dem om eksempelvis alfabetet. Men uanset om du vil have noget lærerigt eller dekorativt til børneværelset, er wallstickers altid en god ide.

Wallstickers til hele huset

Men selvom personlige wallstickers og wallstickers til børneværelset er en god måde at indrettet hjemmet på, findes der altså wallstickers til hele huset. Du kan eksempelvis få sjove wallstickers til køkkenet, hvor man eksempelvis kan få en ugeplan, hvor man kan planlægge husstandens uge, så alle kan følge med i hvad der skal ske. Man kan også få motiverende wallstickers til kontoret, som hjælper med at holde en i gang. Og hvis du gerne vil byde dine gæster ordentlig velkommen, er det også muligt med indbydende wallstickers til gangen. Uanset hvad du går og drømmer om i wallsticker, så er der helt sikkert noget der passer til dine behov og din indretning.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.