Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du en entré med de bedste og nyeste trends

Fotograf: Per Eriksson www.fotografpereriksson.com +46-70-520 99 36 per@fotografpereriksson.com Tullkammaregatan 12 791 31 Falun

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Entreen er det første, folk træder ind i, når de kommer til i en bolig. Derfor tænker du måske også, at det er vigtigt, den er indrettet godt og udstråler resten af din indretningsstil. Man kan måske sammenligne det med at blive bedømt på førstehåndsindtrykket, når man møder en ny person. Det samme kan gælde for ens bolig - det første dine gæster ser, når du åbner døren for dem, er din entré. Derfor må du ikke negligere indretningen af denne, hvis du er typen, der går op i boligindretning og gerne vil have, at din egen personlige stil træder igennem, når man ser dit hjem.


Annonce

Vælg farver og detaljer, der matcher din stil

Først og fremmest skal en entré selvfølgelig være praktisk. Der skal helst være plads til sko, og at man kan hænge sin jakke, så man ikke skal have den hele vejen med ind i stuen. Derudover skal du sørge for at vælge lige netop de farver og detaljer, der passer din indretningsstil allerbedst, så man allerede i denne del af boligen får et indtryk af, hvem du er som person, og hvordan resten af dit hjem ser ud. Der er mange ting, man kan fokusere på. Det kan være alt fra fine billeder på væggene til smukke blomster eller en unik knagerække. Der er masser af muligheder, og det er i sidste ende kun fantasien, der sætter grænser.


Pappelina tæpper med dine farver og mønstre

En god måde at få lidt ekstra farver, mønstre og detaljer ind i entreen er ved at tilføje et fint tæppe. Det er en nem måde at få entreen til at se mere fuldendt og komplet ud, og så er der gode muligheder for at finde et tæppe, der har lige netop de farver og mønstre, der passer din smag og resten af boligen.

Du kan blandt andet få smukke tæpper fra Pappelina. Deres tæpper er dekorative og fås i mange forskellige mønstre og farver. På denne måde kan de være med til at skabe personlighed i dit hjem og tilføje en ekstra fin detalje til entreen. Derudover er tæpperne praktiske og ligger stabilt, hvilket betyder, at de ikke ender med at glide rundt og ligge skævt på gulvet.


Tæpper i miljøvenligt plastmateriale

Pappelina tæpperne er udviklet ud fra en gammel, svensk teknik fra 1948. Derudover er de fremstillet i miljøvenligt plastmateriale, der er 100% fri for tungmetaller. Eftersom de er vævet i plast, betyder dette ligeledes, at tæpperne er yderst funktionelle og at man blot kan bruge en våd klud til at fjerne overfladiske pletter. Ikke nok med, at de er bæredygtige og miljøvenlige, så er de meget slidstærke og allergivenlige.

Der er altså et hav af gode grunde til at vælge et af de flotte Pappelina gulvtæpper, når du skal indrette din entré. Find dem på t.i.n.g. og få ekstra personlighed ind i hjemmet med de trendy tæpper.


Få styr på skoene

Det ser ikke specielt smart ud, hvis alle skoene ligger og roder og fylder midt i entreen. Derfor kan det være en fordel at finde et godt system, der kan være med til at få orden i skoene. Der findes et hav af muligheder og smarte løsninger til at få styr på sko i entreen, og du kan finde skoreoler og meget mere i alle mulige forskellige design.

I nogle tilfælde kan man ikke undgå, at enkelte sko står fremme, og her kan du eksempelvis vælge, om det skal være de store, grimme træsko og gummistøvler, der fylder, eller om det skal være et par sko, der er lidt mere pyntelige at have stående fremme.


Moderne og skandinavisk-inspirerede sko fra Phenumb Copenhagen

Er du nødt til at have et par sko eller to til at stå fremme, kan du med fordel vælge de moderne og fine sko fra Phenumb Copenhagen. Deres sko til kvinder er indbegrebet af smarte hverdagssko i topkvalitet. Skoene er lavet af de bedste materialer, og så er de skandinavisk inspirerede. Hos Phenumb Copenhagen går de op i, at deres sko ikke blot skal være pæne og moderigtige. De skal ligeledes være behagelige at have på og gå i. Derfor gennemgår alle deres nyeste designs en nøje proces samtidig med, at der er fokus på gode materialer, bæredygtighed i produktionen, holdbarheden og ikke mindst udseendet.


Find de smarte Phenumb Copenhagen sko

Der er rig mulighed for at shoppe alle de kvalitetsrige sko fra Phenumb Copenhagen, og du finder dem blandt andet på Mette P Shop. Her kan du shoppe alle deres nyeste trends inden for sko, og du finder både moderne og chunky støvler samt fine og trendy sandaler, slippers og meget mere. Gå på opdagelse og find lige netop det par sko, der matcher dig, dine ønsker og behov og ikke mindst din entré.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.