Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du bruge epoxy

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Epoxy er blevet et utroligt populært produkt inden for de seneste år. Primært iblandt mennesker der nyder DIY projekter. Epoxy er utroligt alsidigt og kan bruges til rigtig mange ting, både til hobby brug og i industrien. I denne artikel kan du læse mere om hvad epoxy er, hvad det kan bruges til, og hvor man kan købe det og komme i gang med sine egne projekter. Hvis du er fascineret af epoxy, så læs mere herunder.

Hvad er epoxy

Annonce

Epoxy består af to forskellige komponenter, som til sammen udgør den væske vi kender som epoxy. Den ene komponent er også kendt som ”basen” og består af harpiks, samt en ”accelerator” også kaldet hærder. Når man blander disse to komponenter, får man en lim som er utroligt stærk og som kan modstå rigtig meget slid, hvilket også er en af grundende til at det benyttes som et lag, der ligges på gulve i f.eks. garager.

Hvad kan man bruge epoxy til?

Epoxy kan bruges til rigtig mange ting. Som nævnt, så bliver det blandt andet brugt til gulve i f.eks. garager eller på fabrikker, og andre steder med produktioner. Det er også blevet utroligt populært i blandt DIY-entusiaster, der bruger de til at blandt andet lave forskellige typer møbler og andet interiør. Det bruges også til at lave fantastiske dioramaer, der forestiller forskellige steder og scener fra populære film.

Hvor kan man købe epoxy?

Det er forholdsvis let at købe epoxy. De fleste farvehandlere sælger det, ligesom de fleste byggemarkeder og endda marineforhandlere. Epoxy er så populært at det kan findes stort set alle steder. Det letteste er dog at købe det på internettet. Her finder man let det man skal bruge, og fordelen er, at det er nemt at overskue hvem der er billigst. Fordelen ved at handle på internettet er også, at man bare taster lidt på sin computer, samt klikker lidt rundt, og vupti, så er din epoxy på vej hjem til dig. Let og smertefrit. Ulempen ved at handle på internettet kan dog være, at hvis man kommer til at købe noget forkert, så skal man til at bøvle med at sende det tilbage. Hvis man havde købt det i en butik, ville man også skulle levere det tilbage, men ville kunne bytte det til det rigtige produkt, og tage det med hjem med det samme. Der kan let gå et par dage, hvis man skal ligge og sende frem og tilbage med posten. Så gør hvad der er lettest for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.