Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du gøre mere ud af dig selv til hverdag med minimum besvær

Mange kender til det: At det kan være svært at tage sig sammen til at gøre noget ud af selv om morgenen til en arbejdsdag, når der er tusind ting, der skal gøres om morgenen.

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være at gøre børnene klar til skole eller institution eller blot få stået op og spist morgenmad inden arbejdstid. Mange ærgrer sig senere på dagen, når man får kigget ned af sig selv eller i spejlet, over man ikke lige fik gjort sig lidt pænere. Her kan du få nemme tips, du kan bruge allerede i morgen.

Tag badet aftenen inden

Hvis du døjer med stressede morgener, hvor du ikke har tid og overskud til at gøre noget mere ud af dig selv, er der en række ting, du kan gøre både for at få mere tid men også for at øge sandsynligheden for, at du kommer ud ad døren pæn og præsentabel til, hvad dagen måtte indebære.

En nem og hurtig ændring er at tage badet om aftenen i stedet for om morgenen. Det er en tidskrævende post at skulle tage bad, tørre hår og pleje kroppen efterfølgende, og derfor kan du ligeså godt gøre det om aftenen i stedet.

Hvis det handler om, at dit hår sidder bedst, når du har badet om morgenen, kan du tørre dit hår, inden du går i seng og lave en løs hestehale eller fletning. På den måde sidder dit hår også pænt til morgen.

Læg dit tøj frem

Det kan være besværligt og svært at finde ud af, hvilket sæt tøj man vil have på til dagen om morgenen, når hjernen i forvejen koncentrerer sig om alt muligt.

Det er en god ide at finde tøjet frem om aftenen til næste dag. På den måde kan du nemt tage det på, og du er sikker på, at det passer godt sammen og er flot i denne kombination.

Ved at tænke over dit tøj aftenen forinden slipper du for at få klarsyn senere på dagen, eller når du er kommet frem til arbejde, og du indser, at det slet ikke passer sammen alligevel.

Hav nogle faste smykker, du altid kan tage på

Smykker gør en kæmpe forskel på dit udseende. Man ser pænere og finere ud, når man har øreringe i, ringe på fingrene, halskæder og armbånd på. Det er bare noget, man godt kan glemme om morgenen.

Derfor er det en god ide at lægge en flot kombination af smykker frem aftenen forinden ligesom med tøjet. Hvis du lægger smykkerne frem på spisebordet, kan du ikke undgå at se dem og blive husket på, at du skal tage dem på inden afgang.

Vælg nogle smukke og billige smykker, som passer til mange forskellige udtryk og anledninger, så er du sikret godt.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.