Annoncørbetalt indhold

Sådan kan I sørge for god hygiejne i boligen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Aldrig før har vi danskere hørt ord som ”håndsprit,” ”hygiejne” og ”social afstand” mere, end vi gør lige nu. Corona-pandemien har efterhånden haft fat i vores liv i ret lang tid, og det har for stort set alle mennesker medført meget store forandringer i hverdagen. Du har måske været hjemsendt fra arbejde eller studie, har muligvis ikke set venner og familie så meget som normalt, og uanset hvad har mulighederne for at bevæge dig ud i samfundet i hvert fald været formindskede. Derfor er det stadig vigtigt at holde god hygiejne i hjemmet, bl.a. når du får gæster udefra.


Annonce

Regelmæssig rengøring

Selvom det ikke blot har noget at gøre med den gode hygiejne, men også bare har noget at gøre med det at have et præsentabelt hus at vise frem, samt at I kan undgå at gå rundt i støv til knæene, er rengøringen vigtigere end den længe har været. Der sidder partikler, bakterier og mange andre sager gemt i det fedt og støv, som sidder rundt omkring på de overflader, der ikke lige bliver gjort ordentligt rent, eller som bare ikke bliver gjort rent ofte nok.

Derfor bliver rengøringen en vigtig del af den gode hygiejne i boligen, fordi den kan være med til at fjerne nogle af de partikler og bakterier i hjemmet, som senere kan resultere i sygdom.


God udluftning

Særligt når du er sammen med mennesker udefra, i nogle rammer hvor det godt kan være svært at holde ordentlig afstand til hinanden, er det rigtig vigtigt, at der bliver luftet ordentligt ud. På den måde vil det hele tiden være frisk luft, I kan indånde, og ikke den gamle, brugte luft, hvor der kan være en risiko for vira eller bakterier i.

Derudover sikrer regelmæssig udluftning også en bedre luftkvalitet, som gør det mere behageligt at opholde sig indendørs. Det betyder nemlig, at der er mere af den vigtige ilt i luften, som hjernen og kroppen så desperat har brug for.


Hav håndspritten stående fremme

Uanset hvor du bevæger dig hen i samfundet i dag, er det næsten så sikkert som amen i kirken, at det er en beholder med håndsprit, der byder dig velkommen - og sådan må det altså også gerne være hjemme ved dig. Vi mennesker rører nemlig ved rigtig mange forskelligt ting, uden at vi egentlig lægger mærke til det, og de ting bliver siddende på vores hænder. Skulle der være vira eller bakterier i hænderne, kan håndsprit gel slå en god andel af dem ihjel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.