Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du i gang med at bo mere bæredygtigt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Flere og flere får øjnene op for at leve en bæredygtig livsstil. Vil du gerne bo mere bæredygtigt, men ved du ikke, hvordan du skal gribe det an? Der er heldigvis mange ting, du selv kan gøre for at bo bæredygtigt, både hvad angår vedligeholdelse, renovering og adfærd, hvilket du kan læse meget mere om i det følgende.


Annonce

Tag på jagt efter et nyt hjem

Nyere boliger er velisolerede, hvorfor de holder langt bedre på varmen sammenlignet med ældre boliger. Derfor kan du overveje at flytte, hvis du vil bo bæredygtigt og samtidig spare penge på varmeregningen.


Har du fået øjnene op for den naturskønne by Vejle, så kan du finde et stort udvalg af ledige lejeboliger i Vejle. Du kan med fordel kigge efter svanemærkede boliger. Svanemærkede boliger lever op til strenge krav, hvilket betyder at du får et lavt energiforbrug. Det gavner altså miljøet, da der er en meget lav klimabelastning.


Overvej energirenovering af din bolig

Vil du gerne blive boende i din bolig? Så kan du energirenovere din bolig og dermed sørge for, at varmen ikke så nemt siver ud. Jo nyere dørene, vinduerne og varmekilderne i boligen er, jo mindre varmetab vil du opleve, hvilket gavner din pengepung og klimaet.


Der er mange fordele ved at energirenovere, og det kan i høj grad betale sig, hvis du vil bo mere bæredygtigt. Her er et par af fordelene:


·        Du sparer penge på varmeregningen.

·        Du bor mere bæredygtigt.

·        Indeklimaet i huset optimeres.

·        Du oplever mindre træk og kulde, hvilket resulterer i øget komfort.

·        Boligens værdi øges.

·        Du kan få tilskud og fradrag, så der er tilmed penge at spare.


Der er altså masser af fordele ved energirenovering, og det er en løsning der gavner dig selv såvel som miljøet. Vil du gerne spare penge på at energirenovere din bolig, så kan du opnå en besparelse med udvendig isolering.


Skru ned for varmen indendørs

Skruer du altid helt op for dine radiatorer i hjemmet, så de buldrer på fuldt skrald? Det er sjældent nødvendigt, derfor er det en god idé at skrue ned for varmen indendørs. Udover at du dermed sparer energi, så sparer du altså også penge på at skrue et par grader ned på radiatorerne.


Faktisk kan du sparer helt op til 5% på varmeregningen per grad du sænker temperaturen i hjemmet. Som udgangspunkt bør der dog ikke være mindre end 17-18 grader i alle boligens rum.


Vær’ mere bevidst om dit strømniveau i hverdagen

Du har formegentlig en del ting, der bruger strøm, uden at det bliver brugt. Hvis du gerne vil bo mere bæredygtigt og samtidig spare på strømmen i hverdagen, så øv dig i at være mere bevidst om, hvad du bruger. Når du ikke gør brug af fjernsynet, mikroovnen eller blenderen, så sluk det helt. I det store hele vil der være store besparelser at hente, hvis du er opmærksom på dit strømniveau og altså slukker al elektronik, når du ikke bruger det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.