Annoncørbetalt indhold

Sådan planlægger du et vellykket fødselsdagsarrangement

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Venter der en fødselsdag rundt om hjørnet, og står du for planlægningen af denne? Er det et større arrangement, er der mange ting, du skal tage højde for, når du skal i gang med at planlægge fødselsdagen. For at gøre planlægningen så nem for dig som muligt, finder ud i denne guide en række gode råd til, hvordan du får planlagt et vellykket fødselsdagsarrangement, som dine gæster sent vil glemme.


Annonce

Skab et overblik over alle dine tanker

Du har helt sikkert gjort dig nogle tanker omkring fødselsdagens tema, borddækning, pynt, invitationer, mad og så videre. Det kan være svært at holde styr på alle disse tanker og idéer, hvis de kun figurerer i dit hoved. Inden du for alvor går i gang med at planlægge fødselsdagen, så gør du derfor klogt i at skabe et visuelt overblik over dine tanker og idéer.


Du kan eksempelvis lave en to-do-liste, der får rodet i dit hoved ned på papir og gør planlægningen langt mere overskuelig. Du kan også tegne eller samle billeder, som festen skal inspireres af. Det giver dig noget helt konkret at planlægge ud fra.


Få hjælp til at sammensætte den helt rette menu

Har du inviteret gæsterne til fødselsdag til spisetid, så skal du også have fundet på en menu. Menuen bør falde i langt de flestes smag, men det skal også være en menu, som du er tilfreds med – og det kan være ret så svært at få det til at gå op.


Er det alt for besværligt, kan du tage kontakt til en professionel kok eller et cateringfirma. De kan hjælpe dig med at sammensætte og levere den helt rigtige menu til dit selskab og fødselsdagsarrangement. Du skal altså bare læne dig tilbage og nyde festen fremfor at stå i køkkenet hele dagen – og det er en helt klar fordel.


Servér læskende, forfriskende drikkevarer for gæsterne

Du skal også finde ud af, hvilke drikkevarer der skal serveres for gæsterne. Her er mulighederne mange: Vand, øl, sodvand, vin og så videre. Du kan også imponere dine gæster med en forfriskende bubble tea. Bubble tea, også kaldet boba tea, har i den grad vundet indpas på det danske marked. Kunne du tænke dig at servere bubble tea for dine gæster til din fødselsdag? Så kan du købe et bubble tea kit, som gør det så let som overhovedet muligt at kreere din helt egen bubble tea. Du kan få alt lige fra tapiokaperler og plastkrus til sugerør og sirup.

Planlæg et festligt indslag

Vil du gerne arrangere en fest, som dine gæster sent vil glemme? Så kan du planlægge en form for festligt eller underholdende indslag til fødselsdagen. Det er en god idé at planlægge dette i god tid, da det kan tage ret så lang tid at få planlagt til fulde.


Her er et par idéer til indslag til fødselsdagen:


·        Opsæt karaokeanlæg.

·        Lav din egen festsang.

·        Planlæg en sjov selskabsleg.

·        Bestil nogle til at spille livemusik.

·        Bestil en DJ med dansegulv til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.