Annoncørbetalt indhold

Sådan sælger du dine guldsmykker

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Smykker er en del af vores hverdag. Vi bruger dem til at vise, hvem vi er. Til at gøre vores outfit endnu mere interessant. Måske har du nogle af dine gamle smykker til at ligge, og ved ikke helt, hvad du skal gøre af dem, fordi du ikke bare vil smide dem ud. Hos Nordiskguld.dk kan du sælge dine smykker, og få en god guldpris. På den måde går dine guldsmykker ikke til spilde, men kan blive smeltet om til nogle nye og flotte smykker, som en anden kan blive utrolig glad for. Det er en bæredygtig og miljøvenlig måde at genbruge, men som du i sidste ende får penge for.


Annonce

Hvordan sælger man sine smykker?

Hos Nordiskguld.dk tager de imod alt fra guldsmykker, guldure og andet guld, som du kan stå inde med. Der er mange smykker, som bare ligger derhjemme, som der kan være værdi i. Så hvis du står med smykker, mønter eller barer, så kan det godt betale sig, at sælge dem. Det er nemlig en lukrativ forretning at sælge sit guld. Inde på Nordiskguld.dk kan du selv beregne, i deres priskalkulator, hvilken pris du kan få for dine gamle smykker. Når du så har besluttet dig, for at sælge dine smykker, så er der to måder, som du kan få pengene for dit guld på. Du kan vælge at møde op fysisk, i en af deres butikker, som ligger i København og Aarhus, hvor du kan få en vurdering. Eller du kan sende dit guld med posten til dem. De betaler for dit fragtlabel, så det ikke kommer til at koste dig noget at sende guldet afsted.


Hvilken type guld kan man sælge?

Tag et kig hos Nordiskguld.dk for at få hjælp med dine smykker. Hos Nordiskguld.dk tager de imod alle former for genstande, så længe det bare indeholder guld. De mest almindelige guldgenstande, som man har til at ligge, som for eksempel halskæder, ringe, armbånd, guldstykker, mønter, bestik, og diademer.


Et valg for miljøet

Måske kan Nordiskguld.dk hjælpe dig med at blive bedre til at passe på miljøet. De opkøber dit gamle guld, for at omsmelte det og give det et helt nyt liv igen. Så når du vælger at sælge dit guld til dem, så bidrager du oveni til at mængden af tilgængeligt genbrugsguld bliver øget. Dette er et positivt bidrag til især vores miljø, da de moderne minedrifter er kendt som utroligt forurenende, af vores grundvand. Så når du sælger dit guld videre, så sikrer du et højere udbud af genbrugsguld, og i den proces bidrager du til en grønnere omstilling.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.