Annonce
Sport

Sådan ser VB afslutningen på januars transfervindue

VB fik i form af Kjartan Finnbogason hentet nyt til angrebet. Islændingen med fortid i AC Horsens kommer til Vejle fra ungarsk fodbold. Arkivfoto: Anders Møllenberg

Wang Zhenao og Sean Murray er tilbage i Vejle, men det er fortsat usikkert, om de spiller foråret i dansk fodbold.

Vejle: Det er overordnet set tilfredshed med januars transfervindue i Vejle Boldklub.

- Det er vanskeligt at finde et transfervindue, hvor man når 100 procent i mål med det hele, men langt de fleste af de ting, vi planlagde, lykkedes for os, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

VB hentede fem spillere ind og sagde ligeledes farvel til fem, og alle fem var senest hentet til klubben i forbindelse med træningslejren i Tyrkiet. Dermed blev det en rolig afslutning, da der ikke skete noget op mod afslutningen af transfervinduet, som lå midnat mellem torsdag og fredag.

Annonce

Ind og ud hos VB

Tilgang: Kjartan Finnbogason (Ferencvaros, Ungarn), Mathias Hebo Rasmussen (Lyngby), Malte Amundsen (Rosenborg, Norge), Branko Ilic (NK Olimpija, Slovenien) og Sergii Hryn (Shakthar Donetsk, Ukraine)

Afgang: Lucas From (Middelfart, lejeaftale), Felix Örn Fridriksson (IBV, Island, lejeaftale stoppet)

Nathan Odouwa (?), Dino Hodzic (?) og Agon Mucolli (?).

Fremtiden uvis for to spillere

Det er dog fortsat spørgsmålstegn ved et par spillere fremtid i VB-trøjen.

Wang Zhenao og Sean Murray var i slutningen af januar begge af sted til prøvetræning i andre klubber, og Jacob Krüger kalder det fortsat et åbent spørgsmål, om de spiller foråret i dansk fodbold. Wang Zhenao prøvetrænede hos en kinesisk klub på træningslejr i Mellemøsten, mens Sean Murray gæstede den irske klub Dundalk FC.

- Det kinesiske marked lukker i slutningen af februar og det irske om 22 dage, så der kan sagtens nå at ske noget for de to spillere, siger Jacob Krüger.

Tavs om målmands-rygter

I løbet af januar blev VB på rygteplan kædet sammen med flere forskellige målmænd, men efter transfervinduets afslutningen er klubbens målmandstrio den samme, som da vinduet begyndte; Pavol Bajza, Thomas Hagelskjær og Gianluca Zanette.

Jacob Krüger vil ikke kommentere rygterne, og han vil hverken be- eller afkræfte, om VB fortsat kigger sig om efter nyt til målmandsposten.

Efter transfervinduets lukning er det fortsat muligt for klubberne at lave aftale med spillere, som står uden kontrakt.

Sidste test mod AaB

VB spiller lørdag vinterens sidste testkamp, og den spilles ude mod AaB. Kampen var planlagt til stadion i Aalborg, men på grund af vejret spilles den på AaB's træningsanlæg.

Foårspremieren i Superligaen ligger for VB's vedkommende lørdag 9. februar, når Sønderjyske er gæst på Vejle Stadion.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Heroin i Hampen og Herning

Annonce