Annoncørbetalt indhold

Sådan sikrer du et sundt indeklima på din arbejdsplads

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et sundt indeklima er vigtigt på enhver arbejdsplads, for at medarbejderne trives. Hvis der er det modsatte, går det nemlig udover dine ansattes sundhed, koncentrationsevne m.m. Hvis ikke der er et sundt indeklima, er der større sandsynlighed for, at dine ansatte bliver syge.


Annonce

Det er på mange måder langt mere rart at møde op på en arbejdsplads, hvor der er et sundt og friskt indeklima.


Sikr rengøring ofte


Hvis der ikke bliver gjort ordentligt eller ofte nok rent på din arbejdsplads, så går det ud over indeklimaet. Det er derfor vigtigt at sikre, at der altid bliver gjort ordentligt rent, og at det sker ofte. I virkeligheden er det bedst, hvis der bliver gjort rent hver dag.


Hvis du gerne vil forsøge at forbedre din virksomheds indeklima, så kan du sørge for, at der fremover bliver gjort rent oftere. Det handler bare om at lave en aftale med de rengøringsansvarlige, hvad enten det er dine egne ansatte eller et eksternt firma.


Gør det nemmere for dine ansatte at rydde op


Det er generelt vigtigt at holde nogle ryddelige og rene omgivelser. Det er ikke udelukkende de rengøringsansvarlige, der har ansvar for, at det sker. Det handler lige så vel om, at dine ansatte skal være gode til at rydde op efter dem selv.


Det kræver dog, at der er gode muligheder for at gøre det. Du kan f.eks. sætte nogle ekstra affaldsstativer op rundt omkring. Du kan også sætte sprit og papir op flere steder, så det er nemt for alle at tørre overflader af en gang imellem. Når alle hjælper til hist og her, så er det langt lettere at holde et sundt indeklima.


Luft ud så ofte som muligt


Et indelukket klima er et dårligt indeklima. Derfor skal du og dine ansatte forsøge at lufte så meget ud som muligt. Det sikrer nemlig, at der kommer ny og frisk luft ind en gang imellem.


Investér i et klimaanlæg


Hvis du har en større arbejdsplads, hvor det ikke er nok at lufte ud jævnligt og gøre ekstra rent, så er et klimaanlæg en rigtig god investering. Et klimaanlæg køler og opvarmer, men det renser samtidig og sikrer, at der hele tiden er et sundt og godt indeklima. Du slipper for at gøre ret meget selv, fordi et klimaanlæg klarer det meste selv.


Et klimaanlæg kommer i forskellige varianter, så det handler om at finde et, der passer til netop din arbejdsplads.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.