Annoncørbetalt indhold

Sådan sikrer vi os i batterikrisen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kriserne er over os - vores samtid er påvirket af sygdom og krig, og verdens økonomien er påvirket. Vi har allerede set den første konsekvens af komponentmangel, da vi oplevede ikke at kunne importere de chips, vi bruger i alt fra vores telefoner til vores biler.

Forsyningskæde og produktion

Annonce

Vi er ved at omlægge vores energiressourcer - vi vil være grønne. Vi ser flere og flere elbiler på vejene, og vi efterspørger i stigende grad klimavenlige apparater, boliger og systemer. Vores behov for batterier er derfor steget voldsomt de senere år - og vil forventeligt stige eksponentielt fremadrettet.

Dette behov er nødvendigt og ansvarligt. Dog er efterspørgslen sket så hurtigt, at udbudet ikke kan følge med, og vi oplever nu at mangle de råmaterialer, der bruges i produktionen af batterier til elektriske ressourcer. Dette er problematisk og endnu uløst.

Batteri mangel og konsekvens 

Konsekvensen af en fremtidig batterimangel er ikke svær at forestille sig. Vi bruger batterier til mange ting hver eneste dag, og til ting, der virker både essentielle og uundværlige i vores dagligdag.

Og vi kan ikke komme uden om, at der med høj sandsynlighed snart vil være så høj en efterspørgsel, at produktionen ikke kan følge med. Der skal udvikles en ny teknologi for udvindelse af de nødvendige ressourcer, før der igen skabes en økonomisk balance.

Hvad så nu - hvordan sikrer vi os?

Først og fremmest må vi passe på de batterier, vi har. Og vi må sætte os ind i, hvordan vi bedst muligt forlængere levetiden på den elektronik og de batterier, vi bruger. Dette er både klimavenligt, miljøbevidst og økonomisk ansvarligt.

Hos batteribyen.dk har man samlet et hold af eksperter i batteriudvikling og elektronisk vedligehold, og her er det altid muligt at søge rådgivning og vejledning. Samme virksomhed er desuden forhandler af batterier både til private og erhverv, og er leveringsdygtige i både større og mindre leverancer.

Leverandører og ressourcesikkerhed 

Når vi står foran en krise, og denne er udsprunget af en ressource- og komponentmangel, så er det et stærkt kort at være på god fod med sine leverandører. Teamet bag batteribyen.dk har mange års erfaring i branchen og et stærkt netværk.

Vil du føle sig sikker i den forstående krise, så er det en god idé at tage kontakt til de virksomheder, der kender batteribranchen. Her vil du finde vejledning og få mulighed for at sammensætte dine indkøb, så du er helgarderet, indtil teknologien igen kan varetage efterspørgslen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.