Annoncørbetalt indhold

Sådan skaber du en smuk prydhave

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En prydhave er typisk kendetegnet ved smukke blomster, planter og bede, der virkelig tager sig ud og giver et smukt syn til beskueren. Ønsker du at skabe din egen prydhave på din grund, findes der mange gode tricks til at komme godt i gang. Tag for eksempel et kig på nogle af idéerne her.

Fire idéer til at få frisket din egen prydhave op

Annonce

Leder du efter idéer til at skabe en smuk prydhave på din grund eller til at shine den eksisterende have op, kan du se med på listen nedenfor. Her finder du tips, tricks og idéer til tiltag i haven, som for alvor kan være med til at sætte skub i tingene rent visuelt.

·        Vil du gerne holde en fin bund omkring dine planter, for eksempel ved rhododendron eller andre planter og bede, kan du overveje at anskaffe dig såkaldte kakaoskaller. Denne type spåner er effektivt imod ukrudt og dræbersnegle, og giver samtidigt et smukt udtryk for dig. Leder du efter kakaoskaller, kan du med fordel undersøge, hvilket byggemarked der sælger dem billigst.

·        Med variation kommer du langt, så tænk gerne dette ind i valget af planter og blomster. Vælg for eksempel blomster, der kan blomstre på skift igennem sæsonen, og vælg også gerne planter i varierende størrelser, så du kan skabe interessante niveauforskelle.

·        Er der græsplæne langs bedene, kan du med fordel overveje at etablere disse i dynamiske former. I sidste ende er det med til at give et mere park-agtigt udtryk. Det kan se rigtig godt ud og også få prydhaven til at virke større end den reelt er.

·        Enhver prydhave burde emme af liv, og dette er ikke kun planteliv. Sørg derfor gerne for at finde planter som fremmer biodiversitet og det gode insektliv. Synes du sommerfugle er særligt smukke, kommer du for eksempel langt med en sommerfuglebusk, som også tager sig yndigt ud.

Vælg at etablere din have efter din ønskede arbejdsbyrde

At holde sin have smuk kan hurtigt gå hen og betyde mange timers havearbejde. Af den grund bør du overveje allerede fra start at indrette haven på en måde, som passer til netop den mængde vedligeholdelse, som du er villigt til at lægge i det. Det kan for eksempel være ved at gøre brug af godt bunddække eller kakaoskaller, eller det kan være ved at vælge planter som ikke kræver ret meget pasning. Ligeledes kan en robotplæneklipper i visse tilfælde være praktisk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.