Annonce
Børkop

Sådan skal de se ud: Her er de nye Gauerslundhaller

Sådan ser sammenfletningen mellem skole og de nye Gauerslundhaller ud. Visualiseringer: Constructa Rådgivende Ingeniører og Arkitekter A/S.
To nye idrætshaller, et springcenter, et fitnesscenter, et udvidet café- og opholdsområde i kombination med de allerede eksisterende faciliteter vil i fremtiden danne rammer omkring ungdoms- og foreningslivet samt Fælleshåbskolen i Gauerslund
Annonce

Så er vinderprojektet fundet, og dermed kan man nu få et indblik i, hvad der venter borgere og foreninger i Børkop-Brejningområdet.

Det er Gauerslundhallerne, der er tale om. Og netop haller skal i fremtiden skrives i flertal. Som det er nu, er der en hal. I efteråret 2021 vil der være den nuværende hal samt en dobbelthal.


De eksisterende faciliteter er koblet sømløst sammen med nybygningen ved blandt andet at fremhæve koblingen mellem inde og ude og herved skabe et åbent og indbydende miljø.

Peter Stigaard, Arkitekt


Bag vinderprojektet står det rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma Constructa A/S har sammen med totalentreprenør PS Lundgaard A/S

Det er en gruppe af lokale repræsentanter fra Gauerslund, der sammen med Kultur- og Idrætsudvalget og direktionen i Vejle Kommune har valgt vinderprojektet.

Opvarmning og hygge inde i Gauerslundhallerne. Visualisering: Constructa Rådgivende Ingeniører og Arkitekter A/S.

- Valget faldt på Constructa og PS Lundgaard først og fremmest for deres store fokus på åbenhed og fleksibilitet. Samtidig har de formået at skabe en fantastisk synergi mellem skolen og hallerne. Constructa og PS Lundgaard har set de behov, foreningerne og skolen har, samtidig med de har formået at tænke længere, end hvad vi troede var muligt, siger Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Vejle Kommune, i en pressemeddelelse.

Annonce

Sømløst sammen

Arkitekt Peter Stigaard MAA fra Constructa beskriver projektet som en kæmpe mulighed for lokalmiljøet for at øge sin sammenhængskraft ved at forstærke fællesskabet på tværs af aktiviteter, aldre og interesser.

Den nye hal set udefra. Visualisering: Constructa Rådgivende Ingeniører og Arkitekter A/S.

- Vi har haft stort fokus på at skabe rum, som er multianvendelige, og som kan bruges hele døgnet, året rundt. Vi har tilstræbt en stor grad af åbenhed og transparens i byggeriet, så man oplever et sammenhæng og et naturligt tilhørsforhold til stedet. De eksisterende faciliteter er koblet sømløst sammen med nybygningen ved blandt andet at fremhæve koblingen mellem inde og ude og herved skabe et åbent og indbydende miljø. Det nye byggeri skaber en overordnet identitet for hele centret og vi glæder os til samarbejdet med Vejle Kommune om at få skabt de ideelle rammer for skole-, forenings- og fritidslivet i Gauerslund, siger Peter Stigaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce