Annoncørbetalt indhold

Sådan sparer du på de teknologiske abonnementer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I dag er der rigtig mange udgifter til teknologiske løsninger, og du får både lov til at betale for internet, tv, streamingtjenester, mobiltelefon med mere. Det løber hurtigt op, og det er nemt at miste overblikket. Her guider vi dig til, hvad du skal være opmærksom på, så udgifterne ikke løber løbsk.


Annonce

Foretag et tjek

Har du mange abonnementer på teknologiske løsninger og muligheder, kan det være, at du blot betaler uden at tjekke nærmere op på, hvad du betaler for. Start derfor med at finde de gamle regninger frem samt oversigterne over dine abonnementer. Det vil typisk være dit mobilabonnement, tv-aftale, internet-abonnement og køb af streamingtjenester.


Skriv ned, hvor meget hver regning lyder på, og se efter, hvad abonnementerne inkluderer. Er det længe siden, du har tegnet dem, kan det være, at du betaler for noget, der ikke er relevant længere. Og da det teknologiske marked altid er i rivende udvikling, kan det være, at nogle af abonnementerne ikke er tidssvarende længere. Der vil måske være kommet bedre muligheder at vælge i stedet.


Kontakt din udbyder

Er det længe siden, du tegnede abonnementerne, bør du se, om din udbyder har fået bedre tilbud siden. Det er meget sandsynligt. Tjek hjemmesiden, og sammenlign de nye priser og tjenester med dem, du har og betaler for. Du kan med fordel også ringe til din udbyder, for via telefonen har du en helt anden forhandlingsposition.


Selskaberne vil gerne holde på deres kunder, for der er rift om dem med de mange udbydere, der hele tiden skyder op. Derfor kan du opleve at få andre tilbud ved den personlige kontakt end dem, du kan finde online til frit skue.


Tjek markedet

Ud over at du bør tjekke din egen udbyder for nutidige priser og tjenester, er det også en god ide at tjekke det generelle marked – gør det gerne, før du eventuelt kontakter din egen udbyder. Så ved du lidt mere om de generelle priser. Der er rigtig mange selskaber at vælge imellem, og der kan være nogle, der har et bedre tilbud på det, som passer til dine behov.


Saml dine abonnementer

Hos mange udbydere kan du få en samlerabat, hvis du samler alle dine abonnementer i én samlet ordning. Det gælder selvfølgelig kun, hvis udbyderne har abonnementer på alle services, men du kan spare en del på en sådan ordning. Og så er det bare lettere for dig selv at have alt samlet ét sted.

 

Sådan sparer du på abonnementerne – i korte træk


●      Tjek hvad dine abonnementer koster og indeholder

●      Kontakt dine udbydere, og tjek deres nuværende priser

●      Undersøg det generelle marked

●      Saml dine abonnementer

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.