Annoncørbetalt indhold

Sådan sparer du penge i din husholdning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vil du gerne spare på husholdningsbudgettet, så er der råd at hente. Med nogle få tag kan du faktisk spare rigtig mange penge i din hverdag. Her guider vi dig til, hvad du for eksempel kan gøre.


Annonce

Sådan sparer du på husholdningen i korte træk

Når du skal spare i hverdagen, kan du overveje følgende råd. Hvert punkt er uddybet i næste afsnit:

 

●       Lav et budget

●       Planlæg madindkøb

●       Tjek dine forsikringer

●       Tjek dine elektroniske abonnementer

●       Spar på strøm og vand

●       Sammenlign priser online


Lav et budget

Det er langt fra alle, der har et godt overblik over, hvor mange penge de har til rådighed hver måned. Skriv en liste med dine indkomster og udgifter, og se, hvordan de to tal stemmer overens. Skriv både faste og løbende udgifter ned.


Planlæg indkøb af mad

Indkøb af mad er en af de udgifter, der hurtig kan løbe løbsk. Ofte vil du kunne spare en del på indkøbene, hvis du laver madplaner og køber ind til flere dage ad gangen. Tjek butikkernes tilbudsaviser, før du handler, og lav gerne større portioner, som du kan fryse ned.


Tjek dine forsikringer

Hvornår har du sidst dannet dig et overblik over dine forsikringer, og hvad du betaler for dem? Tjek prisen, og sammenlign med konkurrenterne. Du kan ofte forhandle dig til en bedre pris hos dit forsikringsselskab Eller du kan skifte til et billigere alternativ med samme dækning, hvis det findes. Samler du dine forsikringer ét sted, kan du ofte få en samlerabat.


Undersøg dine elektroniske abonnementer

Du vil ofte kunne gøre det samme med dine abonnementer til for eksempel internet, fjernsyn eller mobiltelefon. Undersøg, hvad du egentlig får med i dine pakker, og tjek, om det overhovedet er tidssvarende – det er det ofte ikke, hvis det er flere år siden, du har oprettet dem. Sammenlign også her med konkurrenterne på markedet, og overvej et skift. Nogle steder vil samlerabat være en mulighed.


Spar på strøm og vand

Du kan spare på strømmen og vandforbruget på rigtig mange måder. Skift for eksempel til en varmepumpe, som kan give store besparelser, og sørg for, at din bolig er godt isoleret. Flyt dit strømforbrug til om natten, hvor kWh-prisen er lavere. Du kan for eksempel lade elbilen op om natten, sætte opvasken i gang og lignende. Køber du nye elektroniske apparater, er det altid en god ide at gå efter dem med bedste miljømærkning. Du kan også spare på det varme vand til for eksempel madlavning og brusebade.


Sammenlign priser

Der er mange online sammenligningssider, som kan give dig et godt overblik ved at sammenligne priser på det, du gerne vil købe. Det gælder uanset, om du vil have en bestemt vare, en service eller en tjeneste.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.