Annoncørbetalt indhold

Sådan starter du året med luft i budgettetv

Vi er mange, der ønsker mere luft i vores husholdningsbudget.

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være i form af mange ting. At spare penge på mad- og dagligvarer, kan hjælpe os et godt stykke hen ad vejen i boligen. Omvendt så kan vi med fordel kigge ud over de sparet udgifter på madvarer, hvis vi kender de rigtige tilbud.

Udgifter til husholdning er andet end blot dagligvarer som f.eks. transport, indretning og andre lignende omkostninger. I denne artikel sættes der fokus på at hente gode tilbud på markedet for at spare penge på budgettet. På den måde kan vi starte året på den bedste måde.

Brug internettet til store køb for hele familien

At vi bruger internettet til at handle produkter som make-up, shampoo og anden kosmetik, kan spare os for mange udgifter – og ikke mindst tiden vi bruger på at handle ind. Det kan være svært at få overblik over priser inden for kosmetik i fysiske forretninger. Anvender vi internettets sider, som f.eks. cosmes.dk, så kan vi nemmere indhente de bedste tilbud. Vi kan tilmed spare tiden, som vi bruger på at gå rundt mellem reoler og hylder i den fysiske butik.

At købe produkterne samlet som husstand, gør at vi kan få mængderabat. Med andre ord kan vi ved at bruge de rigtige forhandlere på nettet, sparer tid og udgifter på vores indkøb af f.eks. kosmetik. Det anbefales at sammenligne sider på nettet fra tid til anden. Tilbud og priser kan svinge med jævne mellemrum – hold derfor godt øje.

Spar penge på den daglige transport

Transportmidler er ofte familiens store knudepunkt. Det er ved hjælp af bilen eller cyklen, at vi kan få hverdagen til at fungere. Køretøjer som fra tid til anden skal repareres eller skiftes. Står vi i den situation, at vores bil skal udskiftes inden længe, så kan vi med fordel overveje flexleasing privat.

En af mange ordninger på bilmarkedet, der gør det nemmere og billigere at have bil. Ved at anvende moderne og fleksible leasing-systemer, så kan vi meget nemmere spare penge på vores transportudgifter. Internettet giver os den nødvendige hjælp til at sættes os ind i systemet. Det handler blot om, at vi aktivt søger mod bedre løsninger. Flexleasing er en af systemer, som kan afhjælpe frustration og høje udgifter på transportbudgettet.

Det nye år er en chance for os

At skyde det nye år i gang betyder, at vi nemmere kan tage hul på et nyt kapitel. Vi kan bedre lægge vores vaner om i forhold til udgifter. Det skal vi benytte os af, så vi kan få mere luft i vores økonomi. På den måde kan vi få råd til de ting, som vi virkelig har behov for.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.