Annoncørbetalt indhold

Sådan undgår du parkeringsskader

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kan du køre, kan du også parkere. Eller hvad? Det er ikke altid tilfældet. Undersøger viser nemlig, at parkeringer er den hyppigste årsag til ridser og buler i bilen. Parkeringsskader er rigtig irriterende, da du oftest ikke kan skyde skylden på andre end dig selv. Er du træt af parkeringsskader, og er det et gentagende problem for dig? En parkeringssensor Valeo hjælper med at undgå netop det problem. Parkeringssensorer er et hjælpemiddel, der kan være det helt rigtige valg for mange mennesker, især for dig, der gentagende gange har været skyld i parkeringsskader. Men hvad gør parkeringssensorer og hvad er fordelen ved dem? Læs mere her.

Hvad er en parkeringssensor og hvordan fungerer den? 

Annonce

En parkeringssensor er typisk fremstillet til at afgive en bip-lyd gennem bilens højttalere, hvis bilen er tæt på noget, der står i vejen for den retning bilen skal. Lyden bliver mere højlydt i frekvens, jo tættere bilen er på det, der står i vejen. En parkeringssensor virker som enten supersoniske eller elektromagnetiske bølger, der kastes fra kofangeren mod objektet og tilbage igen. På den måde, måler sensorerne afstand fra bilen og til det, du er ved at ramme. Ofte aktiveres sensorerne, når du er i bakgear. Hvor præcis parkeringssensoren er, afhænger af antallet af sensorer og deres placering på bilen. Vælger du en parkeringssensor fra Valeo, så får du en ultralydssensor med otte sensorer, hvilket kun er en fordel. Jo flere sensorer, jo bedre guidelines kan din bil nemlig give dig, når du skal parkere

Gør din parkering nemmere 

Du kan finde dig parkeringssensorer i alle slags prisklasser, og det kræver ikke meget tid at montere sensorer på din bil - parkeringssensoren fra Valeo tager blot tre timer at montere på din bil og så er du klar. Monteringen af parkeringssensorer er nemlig meget enkel, da du ikke skal gøre andet end at placere og tilslutte dem. En god ide kan være at placere sensorerne på bilens kofangere. En parkeringssensor er især god ved parallelparkering, da du hurtigt ved at blive advaret af bilen, kan få en fornemmelse af hvor tæt din bil er på bilerne foran og bag dig. De fleste biler har kun parkeringssensor monteret bagpå, men køber du en parkeringssensor fra Valeo, får du sensorer både til foran og bagpå bilen. Og uanset om du føler dig god eller dårlig til at parkere, så vil parkeringssensorer gøre din parkering både hurtig og nem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.