Annoncørbetalt indhold

Sælg dine møbler på auktion

Har du gammelt genbrugsguld der står og samler støv i kælderen, eller skal du måske have solgt ud af møbler fra et dødsbo?

Dette indhold er sponsoreret

Så kan du få hjælp her. Campen Auktioner kan hjælpe dig med at sælge ud af alt fra antik og design og elektronik til inventar, varepartier og køretøjer. Auktioner hos Campen kan både foregå online eller ved fysisk fremmøde på de udvalgte steder der afholder auktioner. Dem kan kan du finde inde, og få oplyst, inde på deres hjemmeside. Så kan du se om der er auktioner nær dig.

Genbrug er en bæredygtig tankegang

I Danmark bliver der i gennemsnit købt 13-16 kg tøj om året, og disse tal tyder på, at der bliver gjort en del fejlkøb, hvilket også medvirker til at der jævnligt ryddes op i de danske klædeskabe. Faktisk viser statistikker at mere end halvdelen af det tøj, der kasseres, hverken bliver genanvendt eller genbrugt. I stedet vælger folk at smide tøjet ud, så det bliver sendt til forbrænding som affald, hvilket fører til at værdifulde materialer går til spilde.

Nej tak til ‘fast fashion’

Tøjbranchen er noget af de største miljøsvineri vi har på verdensplan, og derfor er et udtryk som ‘fast fashion’ også kommet i fokus, da det skal hjælpe os til at overveje vigtigheden af vores tøjkøb. Udtrykket ‘fast fashion’ har fokus på hurtighed og lave produktionsomkostninger for tit at kunne lancere nye kollektioner baseret på forskellige celebrity-trends og catwalk-looks. Vi bliver bombarderet med reklamer for nyt tøj, flere gange dagligt, hvilket naturligt medvirker til flere og flere køb. Overvej i stedet om du bør shoppe i genbrugsbutikkerne, eller måske sælge dit gamle tøj ud på auktioner.

Tre fordele ved at købe genbrug

Generelt skal vi bare blive bedre til at tænke over vores køb, ikke bare af tøj, men også af møbler. Overvej materialet, tænk over nødvendigheden af købet og husk at genbruge og genanvende dit gamle tøj eller møbler.

Her får du tre fordele ved at købe genbrug:

  • Spar ressourcer

Ifølge Miljøstyrelsen antages det, at den store mængde tøjspild koster ca. 100 millioner kroner om året i tabt genbrugs- og genanvendelsesværdi. Dette har ikke kun konsekvenser for økonomien, men også for miljøet. Det er derfor oplagt at genbruge tøjet, for at reducere miljøbelastningen. Stof til eftertanke: Jo flere, der bruger tøjet, jo lavere efterspørgsel på nyt - og derigennem sparer du ressourcer til produktion af nyt tøj.

  • Spar penge

Genbrugstøj koster som regel en brøkdel af nyprisen, hvilket er særdeles fordelagtigt. Det er derfor værd at overveje, om man skal gøre genbrugsshopping til en del af din livsstil, da der er mange penge at spare.

  • Gør en god gerning

De fleste genbrugsbutikker er ejet af nødhjælpsorganisationer, så næste gang du samler en bunke tøj og står og skal til at smide det i skraldespanden, så tag lige en spadseretur ned til den lokale genbrugsforretning og aflever det hos dem - eller sælg ud på auktioner. Så kan du pudse glorien og glæde andre, da nødhjælpsbutikkerne donerer salget af brugt tøj og genbrugsmøbler til hjælpearbejde i Danmark eller nødhjælpsarbejde ude i verden.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.