Annonce
Debat

Særligt på dette års black friday har de behov for, at kunderne behandler dem med respekt og giver dem et ekstra smil med på vejen

Hanne K. Mathiasen. Pressefoto

Læserbrev: Alt for mange butiksansatte har oplevet at blive dårligt behandlet af kunder, og det er værst på store shoppedage som black friday.

Det viser en ny undersøgelse fra HK, og det er også, hvad jeg hører fra mange af vores medlemmer i det sydjyske. De ville egentlig helst bare blive hjemme på black friday.

Men de gør det ikke. For som vi har kunnet se gennem hele pandemien, er de butiksansatte utroligt pligtopfyldende. De har trofast passet deres job uanset, hvor nervøse de har måttet være for, hvad de bragte med hjem til deres kære. Der er en grund til, at jeg ofte har kaldt dem hverdagens helte.

Annonce

Så der er ikke noget at sige til, hvis de er ved at være lidt tyndslidte. Derfor har de særligt på dette års black friday behov for, at kunderne behandler dem med respekt og giver dem et ekstra smil med på vejen.

Og jeg ser naturligvis gerne, at alle hele året behandler dem med den respekt, de fortjener, for uden dem var der mange ting, vi andre ville komme til at mangle i vores hverdag.

Hanne K. Mathiasen

Og jeg ser naturligvis gerne, at alle hele året behandler dem med den respekt, de fortjener, for uden dem var der mange ting, vi andre ville komme til at mangle i vores hverdag.

Så kære kunde: Tag det roligt på black friday. Sprit, hold afstand, hold køen. Følg regler og restriktioner for både din egen og de ansattes skyld, og husk, at medarbejderne ikke har lavet reglerne eller kan gøre for, hvis der mangler en vare.

Sådan bliver shoppedagen mere sikker og behagelig for alle.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Sådan oplevede nybegynderen Lance Luscombe valget: 'Jeg mødtes med Dan Arnløv og oplevede en politiker, som var helt rundt på gulvet og pludselig undsagde de fælles politiske projekter'

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smittetallene er på himmelflugt efter stor julefrokostweekend: Flere end 400 nysmittede den seneste uge

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Erhverv

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Vejle For abonnenter

336 kvadratmeter lejlighed solgt for solgt for 8.300.000 kroner: Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune

Debat

Synspunkt i drikkevandsdebat: Mange ord - nul bevis

Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Alarm 112

Transformator brød i brand: Ingen forstyrrelse i elforsyningen

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Vejle

Fik ondt i maven over julens udgifter: Men så kom der pludselig uventet hjælp

Annonce