Annonce
Billund

Sæsonens første håndboldskuffelse: Grindsted smed et point væk i København

FIF og Grindsted GIF fulgtes ad gennem hele opgøret i herrernes 1. division. Med et minut tilbage lignede det en jysk sejr, men få sekunder før tid fik københavnerne sikret sig det ene point. Arkivfoto: John Randeris
Med 50 sekunder tilbage af udekampen mod FIF, var Grindsted foran med to kasser. Alligevel lykkedes det københavnerne at vende tingene på hovedet og få udlignet til 30-30.

Grindsted: Selvom det blev til et enkelt point i form af 30-30 på udebane mod FIF, føltes køreturen hjem fra København meget lang for Grindsted-spillerne. Med mindre end et enkelt minut tilbage var Grindsted foran med to scoringer, men med få sekunder tilbage smed Grindsted-spillerne bolden væk, så københavnerne kunne udligne og sikre sig det ene point.

- Vi laver en teknisk fejl, så det kan faktisk ikke være mere træls, siger Grindsted-træner Flemming Pedersen.

Det var især i kampens første kvarter, at tingene så uheldige ud for Grindsted. Som kampen skred frem, kom der dog bedre styr på tingene - blandt andet i kraft af, at holdet gik frem i et mere offensivt forsvar - og gennem det meste af kampen fulgtes holdene pænt ad. Til slut var heldet dog ikke med Grindsted.

Annonce

- Der er bare dage, hvor boldene falder den forkerte vej. Det udligner sig heldigvis hen over sæsonen, og der er også dage, hvor boldene falder heldigt ned til os, siger Flemming Pedersen, som alligevel er glad og tilfreds, når han halvvejs gennem sæsonen skal gøre status.

Grindsted ligger nemlig på den tredjeplads, som giver adgang til kvalifikationskampe om oprykning til landets bedste håndboldrække.

- Pointmæssigt har vi overpræsteret. Når man ser på vores spil i dag, ligner vi bestemt ikke en potentiel oprykker, men vi har leveret meget stabilt, og det skal vi være glade for, siger han.

Sæsonens første skævert

FIF ligger til gengæld helt i bunden af 1. division, og det var derfor forventet, at Grindsted kunne hive to point med hjem over Storebælt. At det alligevel blev til en skuffende uafgjort, kommer holdet dog nok over.

De scorede for Grindsted

Tobias Rasmussen – 6 mål.

Frederik Nielsen – 5 mål.

Daniel Jørgensen – 4 mål.

Bjarke Nybo Jørgensen – 4 mål.

Hjalmar Andersen – 4 mål.

Thomas Theilgaard – 3 mål.

Jakob Villemoes Larsen – 2 mål.

Emil Larsen – 1 mål.

Christian Wetche – 1 mål.

- Nu har vi spillet 13 kampe i sæsonen, og vi har ikke lavet en eneste skævert endnu. Det er usædvanligt, for det er ellers forbeholdt hold som Midtjylland og HØJ at være så stabile. Alle hold laver skæverter, der er større end kun at få et enkelt point på Frederiksberg, siger Flemming Pedersen, som mener, at den københavnske modstander var bedre, end holdets placering i tabellen antyder.

- FIF ligger nederst, men efter de har skiftet træner, har de fået point. Det er et hold, vi skal slå langt hovedparten af de gange, vi møder dem, men det er altså et hold, der spiller med højt humør og fuld fart fremad. Det er nogle unge mennesker, som bare giver den gas, siger han.

Tobias Rasmussen blev Grindsteds topscorer, da han seks gange sendte bolden i nettet - de fleste af målene var dog på straffekast.

Når man ser på vores spil i dag, ligner vi bestemt ikke en potentiel oprykker, men vi har leveret meget stabilt, og det skal vi være glade for.

Flemming Pedersen, træner, Grindsted GIF
Annonce
Vejle For abonnenter

Mågekoloni er brast sammen: Derfor har flere tusind truede hættemåger forladt Vejle - John ærgrer sig, mens andre er glade

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Højgravid kvinde og mindre barn i alvorligt færdselsuheld: Tre personer sendt på skadestuen

Billund For abonnenter

Billund Lufthavn har forslag, der kan gøre det lettere for rejsende at komme til Aarhus: Derfor siger borgmesteren nej tak

Kultur

For 50 år siden fik grand prix-stjernen fra Ansager sin debut i barndomsbyen: - Jeg spillede og sang af hjertets lyst, og det er jo aldrig en dårlig indgang til tingene

Erhverv For abonnenter

Her render de ansatte ikke af pladsen: Martin og Frank fejrer jubilæum som mekanikere

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Vejle

Afstemnings-fadæse i Vejle: Flere mødte en lukket dør, da de ville brevstemme - kommunaldirektøren kalder fejlen for 'noget uheldig'

Debat For abonnenter

Hvad så, din lille gris af en festivalgæst? Avisens selvudråbte 'gammelsmølf' opfordrer dig til at gøre som tyskerne

For abonnenter

Fynbo med fem robotfirmaer: Søren Juul køber op og skyder mange flere penge ind i robotterne

Alarm 112

Taxatur fra Jelling Musikfestival endte med at koste 6000 kroner: Nu er sagen meldt til politiet

Ministerium vil sælge bolig i New York på 353 kvadratmeter

Kultur For abonnenter

Han var ved at dø, og konen samlede ind til en ny lever: Hukommelsen forsvandt, og han skulle lære at gå og spille guitar igen: Fredag bragede han tilbage i Jelling efter 32 års fravær - så anmelderens briller duggede

Vejle For abonnenter

Borgmesteren i Aarhus fører protektionistisk sognerådspolitik: Naturligvis ligger Jyllands lufthavn i Billund

Kultur

Breinholt bliver rørt over at se nye festivalgæster, men han mener én ting burde forbydes: - Hvis du er for gammel til at tage på festival, så skal du holde dig væk

Annonce