Annoncørbetalt indhold

Søger du alternative investeringsmuligheder?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du med tanken eller ønsket om at tjene lidt ekstra og med årene opnå et betydeligt overskud på kontoen, er der flere forskellige ting, du kan gøre. Du kan investere i aktier på traditionel vis eller prøve kræfter med investering i futures, hvis du ønsker et afbræk fra den traditionelle aktieinvestering.

Derudover kan du investere i en ejerbolig og håbe, at markedet viser sig at falde til din fordel og derved give dig afkast, når du vælger at sælge igen. Begge forslag kræver is i maven og øje for langsigtede handelsplaner, men kan måske være noget for dig?

Annonce

Investér i futures

At investere i futures kræver is i maven, da udfaldet af din investering først viser sig i fremtiden, som betegnelsen ”future” altså indikerer. Dette fremtidsaspekt kommer af, at dig og sælger indgår en aftale, som indbefatter, at I sammen fastsætter en kurs for et givent aktiv samt et bestemt tidspunkt i fremtiden. Dette fastsatte tidspunkt afgør tidsrammen for, hvornår du som køber finder ud af, om du har tabt eller tjent penge på din futures-investering.

Du kan med fordel lægge en god handelsstrategi og søge indsigt i markedet for derved at kunne foretage din futures-investering med størst mulig chance for et godt afkast. For at komme godt i gang kan du oprette en konto på Saxe Banks handelsplatform SaxoTraderGO. Kom hurtigt i gang og handl futures på en platform med en lang række værktøjer allerede i dag!

Køb hus

Hvis du skulle stå over for, at dit drømmehus er til salg, kan du så småt begynde at overveje, om du skulle investere i denne bolig. Dette skyldes, at du altså har stor chance for at blive forsikret en stor gevinst på din ejerbolig, som du desuden ikke er beskattet af. Hvis du vælger at beholde din ejerbolig i rigtig mange år, er der endnu større chance for god gevinst, og faste ejendomme stiger for det meste i pris på et langsigtet plan.

Timingen af dit boligkøb skal du imidlertid heller ikke kimse af, da netop denne timing spiller en stor og væsentlig rolle for, hvor god din boliginvestering viser sig at være. I sin mest basale form handler det om, at du køber din bolig ”billigt” og sælger dyrt i forhold til dette beløb, som i høj grad læner sig op ad samfundets konjekturer. Det kan derfor være til din fordel, hvis du tager dette med i dine overvejelser om at investere i en ejerbolig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.