Annonce
Børkop

Sølv og bronze skinner over Gauerslund

Esbjerg (i stribet tøj) spiller mod FC Midtjylland. Snarty mødes de to hold i Gauerslund. Arkivfoto: John Randeris
Fredag 28. juni er der næsten mestermøde på opvisningsbanen i Gauerslund. Her vil de danske sølvvindere fra FC Midtjylland møde de danske bronzevindere fra Esbjerg i en træningskamp.

Gauerslund: Det bliver en stor aften, når to af Danmarks absolut bedste fodboldhold sætter hinanden stævne i Gauerslund.

FC Midtjylland og Esbjerg har valgt at lægge en træningskamp på banerne i Gauerslund, og dermed er der tale om, at det næstbedste hold skal møde landets tredjebedste hold.

- Det er et scoop af de store, at FCM vælger at lægge en træningskamp i Gauerslund, og det viser også bare, hvor meget det betyder for Gauerslund, at vi er samarbejdsklub med FCM, siger Frank Buchmann, der er formand for fodboldafdelingen.

At det bliver Esbjerg, holdet skal møde, gør det ingenlunde dårligere, for Esbjerg var den helt store overraskelse i den netop afsluttede superligasæson, hvor Esbjerg var rykket op i landets bedste række og endte med at vinde bronze.

Begge klubber bruger kampen som optakt til den kommende superligasæson, som starter 14. juli, hvor de to hold i øvrig skal møde hinanden. Denne gang med vigtige point på spil.

Fodbold og diskotek

I Gauerslund gør fodboldafdelingen klar til at modtage de to store hold, der begge må forventes at kunne trække tilskuere til. Også fra hjembyerne Esbjerg og Herning.

- Vi gør ekstra meget ud af det den aften. Det er et stort setup at få de to hold hertil. Bare deres stabe er hver på 45 mand, så der kommer noget af et rykind. Og vi gør ekstra meget for tilskuerne den aften, så det hele stadig vil emme af fodboldhygge. For de yngre byder vi ligeledes på diskotek efter kampen, forklarer Lars P. Nielsen fra fodboldafdelingen.

Der vil derfor også være en entré den aften, som lyder på 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn under 16 år.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce