Annonce
Vejle Boldklub

Sønderjyske og VB forstyrrer i Superligaen

## BYL Andersen_Torben_(2015.jpg

Vejle Boldklub og Sønderjyske har fået en flot start på den nye sæson i Superligaen. Det giver uro i landets bedste fodboldrække, for de to klubber forstyrrer i tabellen.

Begge klubber var nævnt som gode bud på hold, der skulle kæmpe med AC Horsens og Lyngby om at undgå nedrykning, mens de øvrige otte hold gik ind til en sæson med en klar ambition om at komme med i top seks og dermed slutspillet om medaljerne.

Men sådan kommer det formentlig ikke til at gå og heldigvis for det. Fodbolden lever af overraskelser, og når lillebror slår storebror, tilføjer det altid noget ekstra kolorit til spillet.

Annonce

Den første tredjedel af grundspillet er tæt på at være overstået med weekendens runde, så der kan stadig vendes op og end på stillingen i Superligaen, men som VB og Sønderjyske har spillet er der ikke meget, der tyder på, at det er tilfældigheder, der har bragt de to klubber op i toppen.

Det er gode præstationer, og hvis de to hold kan fortsætte med at levere dem, venter der også yderligere en god portion point i resten af grundspillet, og så har vi for alvor balladen, for hvis VB og Sønderjyske går hele vejen og slutter i top seks, er der kun fire pladser tilbage.

FC Midtjylland, AGF, Brøndby og FC København vil alle mene, at de pladser er forbeholdt dem.

Det vil også være en stor overraskelse, hvis de fire klubber ikke er med, når kampene om medaljer skal spilles til foråret, men det betyder omvendt, at der vil stå en række skuffede klubber tilbage.

Det vil være en stor skuffelse og nedtur både i Aalborg, Odense, Farum og formentlig også i Randers, hvis ikke de fire klubber er med i top seks.

I Aalborg har de tilmed talt om, at målet er medaljer. Sådan kan det stadig ende, men så skal nordjyderne leverer en indsats, der er klasser bedre end den, holdet leverede i nederlaget til VB.

Der er altid overraskelser i Superligaen. I årene med to direkte oprykkere var det fast, at mindst en overlevede. Indledningen af denne sæson tyder på, at det fortsætter, da VB som enlig oprykker ikke ligner et hold, der bare er med for at overleve, selv om det givet er klubbens mål.


Så har vi for alvor balladen, for hvis VB og Sønderjyske slutter i top seks, er der kun fire pladser tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

OB ansætter VB's tidligere cheftræner 

Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce