Annonce
Billund

Søren fejrer 25 års jubilæum i Lego

Søren Runge Sørensen. PR-foto: Lego
Annonce

25 år: Søren Runge Sørensen, Esbjerg, fejrer fredag 2. oktober 25 års jubilæum i Lego-koncernen.

Søren blev i 1992 ansat i produktteknikgruppe 1 som emnekonstruktør, hvor han arbejdede med udvikling af Lego-elementer og siden hen som part designer og teknisk projektleder.

Søren arbejdede på tværs af produktgrupperne indtil 2002, hvor han blev udstationeret i Hong Kong for lede den tekniske udvikling af et nyt produkt koncept.

Efter endt udstationering valgte Søren at søge nye udfordringer hos Vestfrost A/S i Esbjerg, hvorefter han i 2007 på ny blev ansat i Lego-koncernen - denne gang som projektleder for nyhedsudvikling; blandt andet for produktlinjer som Harry Potter, minifigures og Lego Technic.

I 2010 blev Søren leder for "technical element design leads"-afdelingen, hvorefter han i 2015 blev forfremmet til project director og har siden da ledet store projekter indenfor udvikling af Lego-elementer i nye materialer.

Søren beskrives af Lego som en vellidt og værtsat medarbejder og kollega med en positiv og helhedsorienteret tilgang til tingene og som en kompetent leder med et stærkt fundament inden for engineering, element udvikling og projektledelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce