Annonce
Billund

Søren Flytlie giver en guide til naturlig sundhed

Læge Søren Flytlie holder foredrag i Magion. Arkivfoto
Annonce

Grindsted: Grindsted Husholdningsforenings aftenskole har tirsdag den 20. oktober klokken 19 arrangeret et foredrag i Magion med læge Søren Flytlie, "Lægens guide til naturlig sundhed".

- Søren Flytlie gør en dyd ud af at behandle sine patienter med naturlige midler, dvs. at syntetisk og receptpligtig medicin ikke er førstevalg. Essensen i Søren Flytlies behandling er, at han anser sine patienters udfordringer forskelligt. I hans optik er sygdom multifaktoriel, og det er individuelt hvilke faktorer, der for den enkelte har størst betydning. Han mener, at når disse faktorer identificeres, kan behandlingsstrategien skræddersys, og indsatsområderne vægtes. Søren Flytlie fortæller blandt andet om lavt stofskifte, kosttilskud, åreforkalkning, kolesterol, blodtryk og knogleskørhed, hedder det i en pressemeddelelse fra husholdningforeningen,

Arrangementet er for alle. Hvis det er noget for dig, så kan du gøre sådan for at komme med:  Tilmelding til: Grethe 7532 0064.  Prisen er 120 kroner for ikke-medlemmer/100 kroner for medlemmer. Det er med kaffe/te. Der er på grund af coronahensyn begrænset deltagerantal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Vejle

Spritbilist afsløret på Vesterbrogade

Annonce