x
Annonce
Billund

Søren Rahbek fra Esbjerg bliver ny leder på Lynghedeskolen

Søren Rahbek er fra 1. april 2020 ny leder for de 670 børn og unge og 120 medarbejdere på Lynghedeskolen i Grindsted og Stenderup-Krogager. Pressefoto
Lynhedeskolen har fundet sin nye leder i Esbjerg. Søren Rahbek begynder 1. april.

Grindsted/Stenderup-Kroager: Det bliver Søren Rahbek fra Esbjerg, som fra 1. april 2020 bliver ny leder for de 670 børn og unge og 120 medarbejdere på Lynghedeskolen i Grindsted og Stenderup-Krogager.

Søren Rahbek kommer aktuelt fra en stilling som konstitueret skoleleder på Auraskolen i Esbjerg, hvor han ellers arbejder som souschef, og i Billund Kommune glæder skolechef Morten Kirk Jensen sig over ansættelsen.

- Med Søren Rahbek får vi en dygtig og ambitiøs leder med stor erfaring fra folkeskoleområdet samt med ledelse af en stor og kompleks organisation med flere afdelinger, og jeg glæder mig til samarbejdet, lyder det fra Morten Kirk i en pressemeddelelse fra Billund Kommune.

Annonce

Fra Esbjerg

Den nye leder har tidligere været lærer og viceskoleleder på Sønderrisskolen i Esbjerg. Han er uddannet folkeskolelærer, har taget diplomlederuddannelse samt enkeltmoduler på den fleksible masteruddannelse i ledelse.

Privat bor Søren Rahbek i Esbjerg, er gift med Christina, som er folkeskolelærer. Sammen har de tre børn på 26, 23 og 16 år.

- Efter mange år som viceskoleleder og souschef, og efter at have været i Esbjerg Kommunale Skolevæsen altid, har jeg truffet et valg om at søge ud og få luft under vingerne og få lov til at stå i spidsen for en skoles udvikling, siger Søren Rahbek.

Glæder sig til at begynde

Han glæder sig til 1. april og til mødet med medarbejdere og elever på Lynghedeskolen.

- Stillingen som skoleleder for Lynghedeskolen matcher de ønsker, jeg har for ledelse af en spændende skole og giver mig mulighed for at arbejde i en kommune, der prioriterer børn og unge. Jeg glæder mig til samarbejdet med medarbejderne, det øvrige skoleområde, hele børn- og ungeområdet og øvrige ansatte og aktører, der er i berøring og kontakt med Lynghedeskolen, siger Søren Rahbek, der begynder i sit nye job den 1.april.

Stillingen som leder bliver ledig, da skoleleder Dorthe Bønning Møller går på pension.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Kirsten måtte køre hjem med alt sit skrald: Kun folk med lige nummerplader kom ind på genbrugspladsen

Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Erhverv

Kirk-familien skovler milliarder ind

Annonce