Annoncørbetalt indhold

Sådan får du en mere personlig indretning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Indretning kan betyde en hel del for, hvordan du opfatter dit hjem. Alligevel kan det også af og til være en hård nød at knække. For uanset hvor mange boligmagasiner du måtte have læst, så er det bare noget andet, når du selv skal til at gøre det. Det behøver heldigvis ikke at betyde, at du ikke sagtens kan indrette et personligt hjem. I denne artikel får du lidt gode ideer til, hvordan du gør det lidt nemmere for dig selv.

Find dine præferencer

Annonce

Når det kommer til indretningen af dit eget hjem, så er det naturligvis dig, der skal på banen. Det er dine ideer og præferencer, som skal komme til udtryk, når du vælger maling til væggene og købe møbler til hjemmet. Derfor skal du også først have en idé om, hvad du kan lide, og hvordan du vil have, at dit hjem skal se ud.

Hvis du ikke er helt klar over, i hvilken retning du skal gå med indretning, så kan det være en god hjælp at søge inspiration udefra. Det kan du blandt andet gøre på nettet eller i boligmagasiner. Du kan dog også tage et kig hos forskellige møbelforhandlere, der om nogen har en idé om, hvad der kan fungere i et personligt hjem.

Vær ikke bange for at gøre noget anderledes

Er det en personlig indretning, du stiler efter, så skal du ikke være bange for at vise netop din personlighed. Du må altså hellere end gerne gøre noget, der er lidt forskelligt fra, hvordan de fleste hjem ser ud. Sådan vil du få oplevelsen af at være i et hjem, der afspejler dig og ingen anden.

Du kan blandt andet gøre noget mere personligt ud af indretning ved hjælp af:

·        Farvevalg

·        Mønstre

·        Kunst

·        Møbler

·        Nips m.m.

Bland nyt og gammelt

Når du skal finde de helt rigtige ting til hjemmet, kan du i øvrigt vælge at blande nyt og gammelt.

Du kan købe nye ting, som du synes afspejler din stil. På den måde tilvælger du lige nøjagtigt de ting, som du synes om.

Blander du derudover det nye med det gamle, så vil du også få plads til nogle af de ting, der har fulgt dig igennem lang tid. Har du eksempelvis nogle møbler fra dit tidligere hjem, så vil de også ofte være forbundet med en vis genkendelighed og tryghed. Derudover kan dine ældre ting også rumme mange minder, som er med til at skabe følelsen af hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.