Annonce
VB

Salg af VB-topscoreren rykker nærmere

Allan Sousa sad ude i VB's tre sidste kampe på grund af det røde kort, brasilianeren indkasserede i hjemmekampen mod AGF. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Allan Sousa er ikke med, når VB’erne begynder forberedelserne til den kommende sæson - yderligere to mangler, men de har fået forlænget sommerferie.

Vejle: Vejle Boldklub siger efter alt at dømme snart farvel til Allan Sousa.

Sidste sæsons topscorer er ikke med, når VB-spillerne torsdag 20. juni møder ind til første arbejdsdag efter sommerferien, og det skyldes et forestående salg.

- Vi forventer, at han i løbet af et par uger skal videre, og når han alligevel ikke spiller hos os, når sæsonen går i gang, bliver han hjemme, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Et sommer-salg af Allan Sousa har ifølge Jacob Krüger hele tiden ligget i kortene, og det gjorde i den henseende ingen forskel, at VB rykkede ud af Superligaen.

- Det er en del af vores forretningsplan, at der skal sælges spillere, og vi vurderer, at det nu er et godt tidspunkt for Sousa at komme videre, siger Jacob Krüger.

- Og specielt efter nedrykningen til 1. division, vurderer vi, at nu er det rigtige tidspunkt for både Allan Sousa og os, fortsætter Jacob Krüger.

Annonce

Ekstra ferie til Ramadani og Davidsen

Brasilianske Allan Sousa endte som VB’s topscorer i Superligaen med 10 træffere, og Jacob Krüger mener, at Allan Sousa generelt spillede en god sæson, hvis der ses bort fra et par røde kort.

Allan Sousa kom til VB for to et halvt år siden fra klubben Al Markhiya, der hører hjemme i Qatar, og inden da spillede han i Al Arabi, som ligeledes er en klub i Qatar.

I alt står Allan Sousa noteret for 69 kampe for VB, og det er blevet til 20 mål.

Yderligere et par spillere mangler, når træner Constantin Gâlcă byder spillerne velkommen tilbage efter sommerferien. Det er Ylber Ramadani og Viljormur Davidsen.

De holder begge lidt ekstra sommerferie, da de efter sæsonafslutningen spillede landskampe for henholdsvis Albanien og Færøerne. Ifølge Jacob Krüger er Ramadani og Viljormur Davidsen 25. juni tilbage på træningsbanen i Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny forretning: Et klip med gyldne fingre

Annonce