Annonce
Give

Salon a la New York: Ny frisør er rykket ind i Østergade

Med relativt få midler er det lykkedes Zuher Murad at skabe en lys frisørsalon og samtidig give den en lidt råt look. Foto: Børge Larsen
Østergade har fået sin anden herrefrisør. Zuher Murad har åbnet salonen "Hos Jonas" i Østergade 7. Han mener ikke, han er en konkurrent til "Salon Azar" på den anden side af gaden.

Give: Der er penge i at holde folks hår i en længde, de selv finder acceptabelt.

Det er Zuher Murad overbevist om. Derfor har han netop åbnet en ny frisørsalon i Østergade 7 i Give. Her er der to butikslejemål, og de har senest huset "Sternberg Blomster", der havde butik i det største lejemål og depot i det mindste.

Det er i det mindste af de to lejemål, Zuher Murad nu har åbnet sin frisørsalon. "Hos Jonas" hedder salonen og det virker ikke umiddelbart logisk. Forespurgt om oprindelsen til navnet slår Zuher Murad en latter op:

- Den er opkaldt efter min søn. Navnet har jeg taget med fra Brande, hvor jeg har haft salon i Storegade i godt 11 år. Den salon har jeg nu solgt, siger Zuher Murad.

Han flytter nu en del af sine aktiviteter til Give. I Storegade i Brande havde han et stort lokale til sin salon. Lidt for stor, mente han. Derfor fik han halvdelen lukket af, men med en dør, så den havde sin egen indgang. Her blev der indrettet en spillehal.

- En god forretning, der stort set passede sig selv, siger han.

Annonce
Jo, jeg har også en ansat til at passe min salon i Kibæk. Her er der dog kun åbent torsdag, fredag og lørdag.

Zuher Murad

Tager kunderne med

Når han ikke mener, han bliver en konkurrent til frisøren på den anden side af Østergade hænger det sammen med, at han tror på kundernes tilfredshed med hans arbejde med saks og maskine. Han er sikker på, at mange af kunderne flytter med fra Brande til Give.

- Ja, det er jo lidt farligt at åbne midt i juli, hvor så mange er på ferie. Men jeg har haft pænt med kunder allerede. De første fem dage har jeg haft 35 - 40 kunder og mange af dem er fra Brande og Thyregod og kunder i min tidligere butik. Så jeg er sikker på, det nok skal gå, siger Zuher Murad.

Han har brugt de første dage af juli til at sætte salonen i stand. Der er lagt nyt gulv og væggene har fået en omgang med pensel og tapet. Nu står salonen lys og imødekommende, men alligevel med et lidt råt "New Yorker-look".

I den første tid køres der med et åbningstilbud, der siger 100 kroner pr. klipning. Derefter hedder prisen 150 kroner for voksne, 130 for pensionister og 140 kroner for børn. Der er mulighed for tidsbestilling, men man kan også tage chancen og bare kigge inden for og se, om der er ventetid.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce