Annonce
Børkop

Samarbejde med skole giver golfklub nye medlemmer

Elever fra Fælleshåbsskolen prøver kræfter med golfsporten. Foto: Jørgen Flindt

Brejning: Samarbejdet med Fælleshåbsskolen har vist sig at være en ren win-win for både skole og klub.

Det forklarer Tonny K. Jensen, der er formand for klubbens ungdomsudvalg.

- Samarbejdet betyder, at der er flere unge mennesker, som får prøvet golfen af. Golf står jo ikke altid forrest i de unges planer om at dyrke idræt, men ved, at de får det prøvet af, finder de ud af, hvad sporten kan, siger han.

Annonce

Og det kan ses direkte på medlemslisten af nye, unge spillere i klubben.

- Vi har fået ti nye unge medlemmer på grund af samarbejdet med skolen. Og der er også kommet andre børn og unge til. Det går stærkt. Vi fik sidste år mange nye medlemmer under 12 år, men af de unge mellem 12 og 16 år havde vi kun to, så det er fantastisk, at der er kommet mange nye nu. Og der er bestemt plads til flere, siger han med et smil.

Børn og unge

Det gælder både de unge, men også hvis man er yngre. Man skal gå i mindst 1. klasse for at kunne starte med at spille golf, men så er mulighederne, ifølge Tonny K. Jensen, også til stede for at få motion, social samvær og masser af leg.

- De mindste skal selvfølgelig lære teknikken og reglerne, men det er ikke det primære. Det handler først og fremmest om leg, og vores proftræner har super godt styr på at undervise de mindste. Og de største med for den sags skyld, siger han.

Det koster 400 kroner at være medlem i et år, hvis man er under 16 år. Når man er gammel, og dygtig nok, til at få et DGU-kort, stiger prisen til 1600 kroner. Man kan låne udstyr, så det er nemt at komme i gang.

Elever fra Fælleshåbsskolen prøver kræfter med golfsporten. Foto: Jørgen Flindt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce