Annoncørbetalt indhold

Sandshoppen kan levere både sand, jord og grus til dig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sand, jord og grus er anvendeligt til mange ting, men vi har det ofte med at tage det for givet - det hele ligger jo nærmest overalt alligevel. Men mange af tingene skal flyttes forskellige steder hen, og så kan man lige så godt få kvalitetsmaterialer, hvis man alligevel skal have ting fragtet. Her har Sandshoppen et stort udvalg af sand, jord og grus, der har mange anvendelsesmuligheder. Herunder nævnes blot nogle af muligheder ved de forskellige materialer:


Annonce

Sand

Sand har mange anvendelsesmuligheder, især når det drejer sig om udendørsarealer. Stort set alle fliser bliver lagt i flisesand, fordi det giver et stabilt og pænt underlag, hvis sandet lægges korrekt. For det bedste resultat anbefales dog, at der kommer et lag afrettersand nederst i jorden, ligesom det også er tilfældet, hvis du skal bygge et hus eller lignende. Det giver et stabilt fundament for bygningen og fliserne, så det hele kommer til at stå skarpt i lang tid. Desuden bliver sand også brugt, når du støber et gulv, for eksempel i form af støbesand, så der er stor anvendelighed af sand, når du bygger. Og du kan købe alle disse forskellige typer sand hos Sandshoppen.


Jord

Hvis din grund er ujævn, er det ofte en fordel at anskaffe sig noget jord til at jævne det hele ud. Kommer du samtidig næringsrig jord på grunden, er der større mulighed for, at græsplænen for eksempel hurtigere får godt fat. Afhængigt af planterne, du vil have i din have eller i dine bede, kan det også være en god idé at købe jord, som er godt egnet til planterne, så du kan give dem den bedste start. Her kan Sandshoppen også hjælpe dig, hvad end du har brug for plantemuld, surbundsjord, spagnum eller hækmuld, som alt sammen er udviklet af anlægsgartnere, så du kan være sikker på, at du får jord af god kvalitet.


Grus

Sandshoppen har ligeledes et stort udvalg af sten og grus. Grus bruges også i forbindelse med fliser, hvor stabilgrus udgør det næstnederste lag og sikrer, at fliserne ikke lige pludselig synker ned i jorden, men holder sig stabile og lige. Det bruges også under indkørsler og veje, så du er sikret en mere behagelig kørsel i længere tid. Derudover kan du også købe et væld af forskellige dekorative typer grus, som for eksempel perlegrus eller ærtesten, som begge to er velegnet til gårdspladser eller indkørsler eller som det øverste lag i bede. Du kan også købe stigrus, så du kan få en mere naturlig charme på dine gang- eller eventuelle cykelstier på din ejendom.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.