Annonce
Billund

Scleroseramt formand om sparefinte: - Det er ok, så længe det er ekspertbistand

Poul Erik Pedersen, formand for handicaprådet og selv scleroseramt, synes, det er fint, at Billund Kommune søger ekspertbistand udefra. Foto: Annett Bruhn
Poul Erik Pedersen, formand for handicaprådet i Billund Kommune, synes, det er fint, at kommunen bruger eksterne konsulenter. Bare konsulenterne er eksperter.
Annonce

Billund Kommune: Poul Erik Pedersen, formand for handicaprådet i Billund Kommune, synes, det er godt, at Billund Kommune opsøger ekspertbistand.

Det siger han i forbindelse med, at Billund sammen med en række andre kommuner nu skal forklare sig over for Ankestyrelsen, fordi kommunerne har brugt eksterne konsulenter til at finde besparelser på handicapområdet.

- Billund Kommune er lille og kan ikke have eksperter på alle områder. Indimellem kan man jo godt få det indtryk, at de ikke alle er lige velkvalificerede, og vi har jo set sager, hvor vi bare må sige, at det kunne have været gjort bedre. Derfor synes jeg, det er ok, så længe det er ekspertbistand, kommunen opsøger. Det gør jeg også selv, når der er noget, jeg er uenig med kommunen om, siger Poul Erik Pedersen, der er ramt af sclerose.

Han hæfter sig også ved, at Billund Kommune ikke har brugt resultatløn til de eksterne konsulenter.

- Så vidt vi i handicaprådet er orienteret, har kommunen brugt konsulenterne som rådgivere. Og ordningen med provision til konsulenterne bliver ikke brugt i Billund Kommune, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce