Annonce
Egtved

Se alle billederne: Egtved kunne opleves helt tæt på og oppe fra himlen

Dagen igennem var der ved Nydam ad flere omgange fyldt med mennesker i det grønne græs, for på den opstillede storscene kunne man blandt andet opleve Sigurd Barret, Motor Mille og Paw Patrol, hvilket var et hit for mange børnefamilier. Foto: Mette Mørk
Lørdag tog Egtved med åbne arme mod alle, der kiggede forbi. Her var nemlig "Mød Egtved", som for andet år i træk har tiltrukket masser af menneskers opmærksomhed. Og det er netop meningen med det hele.

Egtved: Egtved by vil rigtigt gerne vise sig selv frem i håb om, at flere finder interesse for byen, som Egtved-borgerene selv synes er det dejligste sted, hvor der både er gode muligheder for at bosætte sig, et varieret handelsliv, en fantastisk skole og et rigt foreningsliv, ja, og meget mere til.

Derfor blev der i lørdags holdt Mød Egtved for anden gang nogensinde, og atter en gang var dagen en succes. Masser af mennesker strømmede til fra nær og fjern - og denne gang var der skruet op for både underholdningen, madsteder og aktiviteterne.

Butikker og foreninger var også rykket ud på gaden i Aftensang, og hos Egtved Smedje kunne man få en snak med nogle af byens håndværkere, børnene kunne komme helt tæt på brandbiler og ikke mindst brandslangerne, som de fik lov til at skyde med.

Var man til endnu mere eventyrlige oplevelser, kunne man tage en tur med en helikopter og se Egtved og nærmeste omegn.

Mød Egtved

I 2018 holdt man for første gang Mød Egtved, som er opstået som en del af et BID-samarbejde.

Meningen med Mød Egtved er at tiltrække nye potentielle borgere til byen og samtidig gøre opmærksom på alt det gode Egtved har at byde på.

Paw Patrol, Motor Mille og alle de andre

Dagen bød for børnene på et stjernespækket program på scenen ved Nydam med Sigurd Barret, Paw Patrol og Motor Mille. Og da de to brødre fra TrierGaming, kendt fra Youtube, tog imod besøg på Roberthus, var køen så lang, man skulle tro, det var løgn.

Da man kom hen under aftenen, gav de voksne den fuld gas med bandet Midt om Natten.

Præcis, hvor mange mennesker, der besøgte Egtved denne dag, er svært at sige. Umiddelbart ser det dog ud til at være flere end sidste år, hvor man skød på cirka 2000 besøgende, og om ikke andet, blev mange af dem i byen i længere tid denne gang, da der ad flere omgange var store navne på programmet.

Godt for salget af boliger

- Det har bare været en rigtig god dag, hvor mange interesserede har kigget forbi. Vi har faktisk fået mange nye skrevet op i køberkartoteket, lyder det fra Søren Q. Hjort, der er medindehaver af Estate Hjort i Egtved.

Han fortæller videre, at virksomheden siden i torsdags har gjort intet mindre end seks nye handler, hvoraf de fem af køberne kommer fra henholdsvis Kolding, Vejle og Ågård.

- Jeg synes, det er et rigtig godt symptom på, at der er gang i salget i denne tid, konstaterer Søren Q. Hjort.

Han fortæller, at de mærker stor interesse fra købere af større huse med mulighed for udlejning af lejligheder. I Egtved er der stor søgning på lejligheder, og her har manstørre mulighed for gode fortjenester, set i forhold til de større byer - blandt andet fordi huspriserne i Egtved er meget rimelige - forklarer han.

Alt i alt tyder alt på, at Mød Egtved var en kæmpe succes. Både Egtved-borgere og de, som gæstede byen, kunne vist ikke være i tvivl om, at byen strålede som en sol… ja, måske endda om kap med den.

Når man er vild med Paw Patrol... Foto: Mette Mørk
Hos brandmændene kunne man få lov til at mærke vandets kræfter. Foto: Mette Mørk
Familien Gravesen, sammen med kusine Ida Jonasson, fra Gravens var kommet til Egtved for at støtte om byens aktiviteter og for at se, hvad Egtved har at byde på. Børnene syntes, det var sjovt at skyde med vandslanger. Foto: Mette Mørk
Egtved Museum stod blandt andet bag hyggelige traktorture gennem byen. Foto: Mette Mørk
Vilde Skovgaard Thune Hansen, Fie F. Madsen og Mathilde Klitgaard hyggede sig herligt på årets sidste sommerdag i Egtved. Foto: Mette Mørk
Hos ejendomsmægler Estate Hjort var der godt med besøg af nye potentielle borgere i Egtved. Foto: Mette Mørk
Dagen igennem gik folk op og ned ad Aftensang. Foto: Mette Mørk
Mød Egtved, hvor byen byder alle udefra til deres Egtved. Foto: Mette Mørk
Mød Egtved, hvor byen byder alle udefra til deres Egtved. Foto: Mette Mørk
Mød Egtved, hvor byen byder alle udefra til deres Egtved. Foto: Mette Mørk
Paw Patrol. Foto: Mette Mørk
Mød Egtved havde blandt andet Paw Patrol på scenen. Foto: Mette Mørk
Ikke dårligt at fået taget et foto med Paw Patrol. Foto: Mette Mørk
Efterfølgende gav Paw Patrol mulighed for at børnene kunne hilse på de populære hunde og få taget et foto. Foto: Mette Mørk
Mød Egtved, hvor byen byder alle udefra til deres Egtved. Foto: Mette Mørk
Mød Egtved, hvor byen byder alle udefra til deres Egtved. Foto: Mette Mørk
Mød Egtved, hvor byen byder alle udefra til deres Egtved. Foto: Mette Mørk
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Annonce