Annonce
112

Lastbilchauffør faldt formentlig i søvn bag rattet

Vejle: En rumænsk indregistreret lastbil var sent mandag aften årsag til, at afkørsel 59 på Østjyske Motorvej i nordgående retning ved Exxit 59 i Hornstrup blev afspærret i en periode.

Det skyldtes, ifølge politikommissær Mads Høyen fra Patruljecenter Midt, at den 25-årige chauffør i lastbilen mistede herredømmet over bilen, der havde en anhænger med en container efterspændt.

Det har formentlig været på grund af træthed, at den rumænske chauffør mistede kontrollen, og da han prøvede at genoprette den, væltede lastbilen.

Som det fremgår af billederne, blev der sat tungt grej ind for at bjærge vogntoget og rydde kørebanen, og oprydningen fortsatte frem til klokken 04, hvor lastbilen blev fjernet.

Ifølge vagtchef Jørn Lindhardt ved Sydøstjyllands Politi blev den 25-årige chauffør kørt til tjek på Kolding Sygehus, men han var ikke kommet noget til. Til alt held skete uheldet på et tidspunkt med tynd trafik, så sættevognen ramte ikke andre biler på motorvejen.

Der er ingen mistanke om, at chaufføren var påvirket - ud over af Morfeus.

- Nu afventer vi en bilinspektørundersøgelse, og vi har også udlæst lastbilens takograf for at klarlægge årsagen til uheldet mere præcist, siger politikommissær Mads Høyen.

Ud fra takografen kan man blandt andet konstatere, om chaufføren har overholdt sin køre-hviletid.

En af motorvejsfrakørslerne i Hornstrup var spærret i nat. Foto: LocalEyes
En af motorvejsfrakørslerne i Hornstrup var spærret i nat. Foto: LocalEyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce